Аз пък днес събрах рейката но не стана както очаквах, има износване на червяка и не може да се оправи, само с нова Естествено има подобрение да речем 50-60% но пак се усеща леко притропване
помпата вече е свалена, ама много зор и много мамата. интересното беше че като я свалих и завъртях беше тиха като мушица. нито скрибуца нито тропа. после я изтървах и се счупи едната перка на турбинката. а ремъка беше износен и накъсан , а пък е на 1000км. може и той да е плющял, а пък да си мислим че е помпа. поръчах нова от ахм, ще видим като я сложа.
Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Прегледай ролките и шайбите, не е нормално на 1000км. да се накъса ремъка освен от някоя ролка.Аз на служебната кола карам с един пистов ремък две смени на ангренажа или 120 000км.
А само шаибата не може ли да се смени? И виж да не ти шуми динамото че аз така на аудито смених водната помпа като мислех че е от нея а се оказа динамо. Трима майстори преди това я гледаха и казаха че е водна помпа
помпата вече е свалена, ама много зор и много мамата. интересното беше че като я свалих и завъртях беше тиха като мушица. нито скрибуца нито тропа. после я изтървах и се счупи едната перка на турбинката. а ремъка беше износен и накъсан , а пък е на 1000км. може и той да е плющял, а пък да си мислим че е помпа. поръчах нова от ахм, ще видим като я сложа.
Олеле вкарал си се в някакъв филм.Какво стана с луфта на водната помпа има ли разбит лагер?
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар