то хубаво за джамовете, ами помпата ко ши я прайм. или утре да я лепвам и квот сабя покаже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
anto 1752 написа:то хубаво за джамовете, ами помпата ко ши я прайм. или утре да я лепвам и квот сабя покажеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
помпата вече е свалена, ама много зор и много мамата. интересното беше че като я свалих и завъртях беше тиха като мушица. нито скрибуца нито тропа. после я изтървах и се счупи едната перка на турбинката. а ремъка беше износен и накъсан , а пък е на 1000км. може и той да е плющял, а пък да си мислим че е помпа. поръчах нова от ахм, ще видим като я сложа.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
anto 1752 написа:помпата вече е свалена, ама много зор и много мамата. интересното беше че като я свалих и завъртях беше тиха като мушица. нито скрибуца нито тропа. после я изтървах и се счупи едната перка на турбинката. а ремъка беше износен и накъсан , а пък е на 1000км. може и той да е плющял, а пък да си мислим че е помпа. поръчах нова от ахм, ще видим като я сложа.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
anto 1752 написа:имам биене на шайбата на динамото, съвсем леко е, но явно то износва пистите на ремъка . ще ходя на Мон-амур да търся някое читаво, ама дали ше имаHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар