Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

то хубаво за джамовете, ами помпата ко ши я прайм. или утре да я лепвам и квот сабя покаже
    Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
    Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

anto 1752 написа:
      то хубаво за джамовете, ами помпата ко ши я прайм. или утре да я лепвам и квот сабя покаже
      няма ко да я чакаш,най много бела да ти направи
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

VIN ко напрай бе,като невидим си от събота на събота нищо не казваш?
        Honda CBR 900 RR
        Suzuki GSF 400 Bandit
        1.9 TD 100

Коментар

Какво да кажа, само набюдавам да не съм спамер

Коментар

VIN написа:
            Какво да кажа, само набюдавам да не съм спамер
            хаха стига бе,я кажи ще връткаме ли скоро с нова рейка или с рециклирана(като нова)
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

Аз пък днес събрах рейката но не стана както очаквах, има износване на червяка и не може да се оправи, само с нова Естествено има подобрение да речем 50-60% но пак се усеща леко притропване

Коментар

anto 1752 написа:
                Кат гледам помпата не е толкова трудно http://axm-auto.com/index2.php?brand...1&show=1Ама пак мноо пари.Само не мога да си обясня защо скимиче като я въртим на ръка.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

помпата вече е свалена, ама много зор и много мамата. интересното беше че като я свалих и завъртях беше тиха като мушица. нито скрибуца нито тропа. после я изтървах и се счупи едната перка на турбинката. а ремъка беше износен и накъсан , а пък е на 1000км. може и той да е плющял, а пък да си мислим че е помпа. поръчах нова от ахм, ще видим като я сложа.

Коментар

Прегледай ролките и шайбите, не е нормално на 1000км. да се накъса ремъка освен от някоя ролка.Аз на служебната кола карам с един пистов ремък две смени на ангренажа или 120 000км.

Коментар

имам биене на шайбата на динамото, съвсем леко е, но явно то износва пистите на ремъка . ще ходя на Мон-амур да търся някое читаво, ама дали ше има

Коментар

А само шаибата не може ли да се смени? И виж да не ти шуми динамото че аз така на аудито смених водната помпа като мислех че е от нея а се оказа динамо. Трима майстори преди това я гледаха и казаха че е водна помпа

Коментар

anto 1752 написа:
                          помпата вече е свалена, ама много зор и много мамата. интересното беше че като я свалих и завъртях беше тиха като мушица. нито скрибуца нито тропа. после я изтървах и се счупи едната перка на турбинката. а ремъка беше износен и накъсан , а пък е на 1000км. може и той да е плющял, а пък да си мислим че е помпа. поръчах нова от ахм, ще видим като я сложа.
                          Олеле вкарал си се в някакъв филм.Какво стана с луфта на водната помпа има ли разбит лагер?
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

anto 1752 написа:
                            имам биене на шайбата на динамото, съвсем леко е, но явно то износва пистите на ремъка . ще ходя на Мон-амур да търся някое читаво, ама дали ше има
                            |незнам за мон-амура,ако не намериш нищо ще отидем на другата към бузовград да пробваме,пиши ко е станало днеска?
                            Honda CBR 900 RR
                            Suzuki GSF 400 Bandit
                            1.9 TD 100

Коментар

Владо утре свободен ли си към 12:00 ?????Да скокнем до язовира.....

Коментар

VIN написа:
                                Владо утре свободен ли си към 12:00 ?????Да скокнем до язовира.....
                                Вземете скокнете с нас до Междени?
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X