Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

според мене я предай в кат

Коментар

мисля че по принцип няма да ти кажат инфо,но пробвай все пак нали вече са европейци може и да са разбрани хора,или поне като отиде човека да му кажат твоя адрес
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

колеги кога ще ни дойдете на свиждане

Коментар

strajaro написа:
          Айде бе хора съберете се и елате да видим какво ще правим!!утре някой да се мятка с Митака и елате да огледаме за какво иде реч
          Honda CBR 900 RR
          Suzuki GSF 400 Bandit
          1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
            strajaro написа:
            Айде бе хора съберете се и елате да видим какво ще правим!!утре някой да се мятка с Митака и елате да огледаме за какво иде реч
            Ми ха де нещат!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

кой не иска ? всеки иска само че нестава всеки път
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Господа, защо едната посока на околовръстния е затворена ? Аз преди няколко месеца карах по нея и си беше в перфектно състояние.А и какви са тия шахти по средата на пътя, направо
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Споко тва е Казанлък, какво очакваш

Коментар

emzo написа:
                    Господа, защо едната посока на околовръстния е затворена ? Аз преди няколко месеца карах по нея и си беше в перфектно състояние.А и какви са тия шахти по средата на пътя, направо
                    Абе тя беше добре ама не беше довършена,сега слагат последния слой асвалт
                    Honda CBR 900 RR
                    Suzuki GSF 400 Bandit
                    1.9 TD 100

Коментар

Днеска стана една малка среща пред гаража аз колегата Tornado и Чокича бяхме натиснали левия ми прозорец за подмладяване и пускане в движение за лятотовсичко е 6,мерси колеги :D
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

Абре дайте я тая рецепта за бързото сваляне на джама, че на комшото адски бавно му се свалят и вдигат джамчетата.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Абре дайте я тая рецепта за бързото сваляне на джама, че на комшото адски бавно му се свалят и вдигат джамчетата.
                          незнам аз днеска сменях пластмасата която държи стъклото и се движи по релсата,просто като бях свалил всичко,гресирах доволно цялата релса,ролките,въжето и джамчето хукна като Бен Джонсън на млади години
                          Honda CBR 900 RR
                          Suzuki GSF 400 Bandit
                          1.9 TD 100

Коментар

emzo написа:
                            Ела на Копринка, като го напием всичко ще си каже

Коментар

shterbaka написа:
                              Днеска стана една малка среща пред гаража аз колегата Tornado и Чокича бяхме натиснали левия ми прозорец за подмладяване и пускане в движение за лятотовсичко е 6,мерси колеги :D
                              пак заповядай :D
                              Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                              Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

shterbaka написа:
                                Откакто строших прозорец заради алрмата която ми заключи колата с ключовете вътре прозорците ги давайте на мен.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X