Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rai4o написа:
    shterbaka написа:
    Отново няма никой,аз отивам да цъкна по някоя биричка с едни приятели и оставям колата.дано като се стопли да се рамърдат колегите
    Днес е първия старт на формула 1 ще се пие бира
    в 14:00 пред TV,няма начин просто
    Honda CBR 900 RR
    Suzuki GSF 400 Bandit
    1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
      rai4o написа:
      shterbaka написа:
      Отново няма никой,аз отивам да цъкна по някоя биричка с едни приятели и оставям колата.дано като се стопли да се рамърдат колегите
      Днес е първия старт на формула 1 ще се пие бира
      в 14:00 пред TV,няма начин просто
      След формулата заповядайте заради нея днес срещата ни ще е от 17 часа.Ще Ви очакваме.Който иска де може да се окомплектовате в 1-на кола. :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ники неказваш тайната за прозорците а? черпя по бира ако ме просветлиш
        Honda CBR 900 RR
        Suzuki GSF 400 Bandit
        1.9 TD 100

Коментар

Днес в 18:13ч. беше забелязано светло синьо браво пред магазин нюанс......пак ли ремонти ще правиш бе колега даже и с летните гуми вече, много бързаш дават го сняг да вали

Коментар

VIN написа:
            Днес в 18:13ч. беше забелязано светло синьо браво пред магазин нюанс......пак ли ремонти ще правиш бе колега даже и с летните гуми вече, много бързаш дават го сняг да вали
            вземах си звънец за входната врата,аз снега го усетих още предния път с тея гуми,като отнесох първо една дупка а след нея бордюра,Последствията са много изкривена джанта(ламаринена слава богу) гумата почти чисто нова незнам още дали ще става и остъргана броня отдолу в ляво(за боя).Дано се мръднат от пътното че иначе съм заплюл дин БТР на гражданска защита тънко го дават :D
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
              VIN написа:
              вземах си звънец за входната врата,аз снега го усетих още предния път с тея гуми,като отнесох първо една дупка а след нея бордюра,Последствията са много изкривена джанта(ламаринена слава богу) гумата почти чисто нова незнам още дали ще става и остъргана броня отдолу в ляво(за боя).Дано се мръднат от пътното че иначе съм заплюл дин БТР на гражданска защита тънко го дават :D
              какво се е случило я раздуй
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

shterbaka написа:
                Идваш и ги раздвижваме.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  shterbaka написа:
                  VIN написа:
                  какво се е случило я раздуй
                  ми просто забравих за 361-вата дупка по пътя за работа(маскирана в снега)праснах се в нея,малко спирачка щото опрая още в дупката и право в близкия тротоар,минах стенд в събота,окачването е добре видимо бронята също,но като се наведеш все едно съм я драл с меча на Дънкан Маклауд
                  Honda CBR 900 RR
                  Suzuki GSF 400 Bandit
                  1.9 TD 100

Коментар

Tornado написа:
                    shterbaka написа:
                    Идваш и ги раздвижваме.
                    Да не се наредим няколко коли пред гаража като не казваш слагай една такса на гаража и да се нареждаме хаха маитап да става...

Коментар

VIN написа:
                      Tornado написа:
                      shterbaka написа:
                      Идваш и ги раздвижваме.
                      Да не се наредим няколко коли пред гаража като не казваш слагай една такса на гаража и да се нареждаме хаха маитап да става...
                      искам и аз

Коментар

Хора в събота можем ли заформи нещо с това хубаво време ?
                        Honda CBR 900 RR
                        Suzuki GSF 400 Bandit
                        1.9 TD 100

Коментар

Не, ще ходя да цъкна по някоя биричка с приятели...

Коментар

Честит рожден ден на колегата shterbaka !!! Да си жив и здрав, много безавариини километри с бравото и да не му чупиш бронята вече...

Коментар

Много много благодаря чул те господ
                              Honda CBR 900 RR
                              Suzuki GSF 400 Bandit
                              1.9 TD 100

Коментар

VIN написа:
                                Не, ще ходя да цъкна по някоя биричка с приятели...
                                Никакви бири никви 5лв. там на срещата,времето ще е чудесно,сега ако не се съберем незнам :D
                                Honda CBR 900 RR
                                Suzuki GSF 400 Bandit
                                1.9 TD 100

Коментар

Working...
                                X