Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В близките дни съм с два Фиата.Мареата е готова смяна на ГНП за 8 часа с почивките.Най ме измъчи ангренажа не зацепването ,а обтяжната ролка.Всичко извърших сам в гаража shterbaka знае с какво разполагам.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

тука вече ме разби чесно!Браво,поздравления и дано всичко е ок :D кога ще се видим да разберем повече за операцията?тази събота може би??
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
        тука вече ме разби чесно!Браво,поздравления и дано всичко е ок :D кога ще се видим да разберем повече за операцията?тази събота може би??
        Аз съм на работа плътно не знам тази седмица как съм с времето и изощо дали ще хо дя на срещата на форума на Ичера.

Коментар

vaskoni_1980 написа:
          абе като ви гледам ви е скъсала работата нямате по 5 лева за бензин ли?
          май ти липсваше на стз срещата едва ли имаш право да пишеш

Коментар

Да са честити новите спирачни апарати на колегата Антон с Дедрата,който е комшия на shterbaka.Със здраве да си ги ползува. :D
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А такаа,аз нищо незнам за комшията,той гледа моите апарати ама не се е похвалил...
              Honda CBR 900 RR
              Suzuki GSF 400 Bandit
              1.9 TD 100

Коментар

К’во стаа колеги праите някакви шашми тука и нищо не казвате аиде колегите от Казанлък да се размърдат малко и да направим една срещичка

Коментар

Няма проблем
                  Honda CBR 900 RR
                  Suzuki GSF 400 Bandit
                  1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                    А такаа,аз нищо незнам за комшията,той гледа моите апарати ама не се е похвалил...
                    Ами като се видите той вчера ги взе.Аре ще се видим на някоя среща поздрави. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Еи вин утре свободен ли си?пиши ако да и ако можеш да хвърлиш оная флашка под вас сутринта ще те черпя
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

Да когато кажеш

Коментар

Утре нещо и къде?

Коментар

Tornado написа:
                            Утре нещо и къде?
                            Кажи кога си свободен и къде и ще се видим че ми трябваш малко, ще пием кафе и да видим пунтото че ме дразни нещо ще почерпя

Коментар

Колеги,едно запитване за желаещи за събота или неделя??че се забравихме...
                              Honda CBR 900 RR
                              Suzuki GSF 400 Bandit
                              1.9 TD 100

Коментар

Абе колеги живи ли сте???вече май само аз съм тука?Tornado как ти се отразява студа?днес след цял ден стоене на паркинга отвън пак запали на четвърт но около минута имаше леки постоянни колебания в оборотите около 20-50оботота,но след това се оправи.90% съм сигурен че нафтата е смотана,няма добавка обикновенна е и имаь чувтвото че е с някакво жилирано състояние.Прав ли съм как мислиш???
                                Honda CBR 900 RR
                                Suzuki GSF 400 Bandit
                                1.9 TD 100

Коментар

Working...
                                X