Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

shterbaka написа:
    Еи VIN пак май сме само двамата,ако изкаш да пием кафе на escape-както обикновено?
    е как двама аз искам да дойда само кажете час

Коментар

Офф незнам за студа ама аз пак съм бесен,току що ми се счупи(имъкна) дръжката на шофйорската врата,някой ако знае как е механизма да помага,положението е критично еисега правих йога стойки за да излезна от гаража
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

http://storage.fiat-bg.org/Books/Bra...ana_Drujki.pdf
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

На същото място същия час ако някои иска да доиде, а пък след това ще видим може другъде да отидем

Коментар

VIN написа:
            На същото място същия час ако някои иска да доиде, а пък след това ще видим може другъде да отидем
            в 16.00 нали

Коментар

15:00 на стадиона аз ще съм там за други не знам никои не пише. Ако няма никои до 15:10 паля и офеиквам на някъде.

Коментар

VIN написа:
                15:00 на стадиона аз ще съм там за други не знам никои не пише. Ако няма никои до 15:10 паля и офеиквам на някъде.
                ок ще помислим

Коментар

и аз ще дойда стига да успея да влезна в колата(вън вали сняг и немога да отворя вратата,да се опитам да я оправя)
                  Honda CBR 900 RR
                  Suzuki GSF 400 Bandit
                  1.9 TD 100

Коментар

Еи VIN пак сме само двамата,ако изкаш на обичайното място ко ще кажеш?
                    Honda CBR 900 RR
                    Suzuki GSF 400 Bandit
                    1.9 TD 100

Коментар

как беше колеги интерсна среща с шкембе

Коментар

strajaro написа:
                        как беше колеги интерсна среща с шкембе
                        Добра срещичка стана имаше си всичко и
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хаха :D и на мен ми хареса,може да бяхме малко ама все сериозни
                          Honda CBR 900 RR
                          Suzuki GSF 400 Bandit
                          1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                            Офф незнам за студа ама аз пак съм бесен,току що ми се счупи(имъкна) дръжката на шофйорската врата,някой ако знае как е механизма да помага,положението е критично еисега правих йога стойки за да излезна от гаража
                            Оправи ли положението?Имам две дръжки лява и дясна и може да скалъпим положението зависи какво се е счупило.Май се досещам какво е и те предупредих ,че работата с тези дръжки не е добре.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ми събота и неделя нищо не работеше,ходих по моргите и ми изкат 30лв, и си поръчах нова за 35лв но ще дойде утре само дано не вали утре че ще я правя одвънка
                              Honda CBR 900 RR
                              Suzuki GSF 400 Bandit
                              1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                                Ми събота и неделя нищо не работеше,ходих по моргите и ми изкат 30лв, и си поръчах нова за 35лв но ще дойде утре само дано не вали утре че ще я правя одвънка
                                Колега гледам,че разглеждаш форума да те питам ква дръжка си поръча пластмасова ли?
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X