Еее не с лошото мераклия ли си да ходим? Дай и предложение за ново място на сбирките,че там няма да има място ако се събереме повече хора :D ще решим и кой ден точно за другата седмица,вий някои от колегите бачкат тука да им е и удобно да дойдат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
shterbaka написа:Еее не с лошото мераклия ли си да ходим? Дай и предложение за ново място на сбирките,че там няма да има място ако се събереме повече хора :D ще решим и кой ден точно за другата седмица,вий някои от колегите бачкат тука да им е и удобно да дойдат
Коментар
-
VIN написа:shterbaka написа:Еее не с лошото мераклия ли си да ходим? Дай и предложение за ново място на сбирките,че там няма да има място ако се събереме повече хора :D ще решим и кой ден точно за другата седмица,вий някои от колегите бачкат тука да им е и удобно да дойдатFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
shterbaka написа:колеги имам едно запитване,то е ясно че с мълчание нищто не се получава!удобно ли ви е в неделя надвечер,на заведението на стадиона??? мерсиFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
shterbaka написа:колеги имам едно запитване,то е ясно че с мълчание нищто не се получава!удобно ли ви е в неделя надвечер,на заведението на стадиона??? мерсиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:shterbaka написа:колеги имам едно запитване,то е ясно че с мълчание нищто не се получава!удобно ли ви е в неделя надвечер,на заведението на стадиона??? мерсиFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар