Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

shterbaka написа:
    толкова много Фиатки и толкова много несериозни задкормилни устройства несъм виждал явно по някаква причина не достига интернет до колегите май
    Колега,ако няма кой да те сайдиса на срещи в Казанлък,заповядай при нас.Всяка неделя от 17 часа на паркинга на Техномаркет.Ако не можеш пиши в нашата тема ние ще дойдем да се запознаем и видим. :D
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Здравеите! Нов съм току що се регистрирах и съм навит да се срешнем да се запознаем с феновете от Казанлък 2-ма 3-ма колкото имат желание като няма други желаещи които е навит да ми пише ЛС.

Коментар

VIN написа:
        Здравеите! Нов съм току що се регистрирах и съм навит да се срешнем да се запознаем с феновете от Казанлък 2-ма 3-ма колкото имат желание като няма други желаещи които е навит да ми пише ЛС.
        Няма да ти обърнат внимание в Казанлък батка.Ние тука в Стара Загора уж бяхме сериозни,а все се събираме по 5-6 коли.Ако искаш ела някоя неделя на паркинга на Техномаркет да се видиме и кой знае за напред може да си правим заедно срещите да се събереме поне 15-тина коли да има някакво впечатление от нас.Ако решите да дойдете в 17 часа на въпросния паркинг.Ние все пак сме около 5 човека сериозни,които присъстваме на всички срещи всяка неделя.До нови срещи и дано се видиме.
        FIAT BRAVO 1.6
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
          VIN написа:
          Няма да ти обърнат внимание в Казанлък батка.Ние тука в Стара Загора уж бяхме сериозни,а все се събираме по 5-6 коли.Ако искаш ела някоя неделя на паркинга на Техномаркет да се видиме и кой знае за напред може да си правим заедно срещите да се събереме поне 15-тина коли да има някакво впечатление от нас.Ако решите да дойдете в 17 часа на въпросния паркинг.Ние все пак сме около 5 човека сериозни,които присъстваме на всички срещи всяка неделя.До нови срещи и дано се видиме.
          Малко трудно ще намеря време точно в неделя но благодаря за поканата все пак съм семеен и трябва да обърна време и на семеиството само в неделя почивам. Ако успея да се измъкна ще ти пратя ЛС един два дена по рано дано да успеете да привлечете повече фенове до тогава. Успех!

Коментар

VIN написа:
            popara801 написа:
            VIN написа:
            Малко трудно ще намеря време точно в неделя но благодаря за поканата все пак съм семеен и трябва да обърна време и на семеиството само в неделя почивам. Ако успея да се измъкна ще ти пратя ЛС един два дена по рано дано да успеете да привлечете повече фенове до тогава. Успех!
            Е па то при нас също има женени с деца и идват цялото семейство,така че може да си спретнете лека семейна екскурзийка.Ако имате желание де.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бате за Казанлък нямя дерт да се срешнем аз почивам цяла седмица,само кажи кога и каде??и уте още става :D
              Honda CBR 900 RR
              Suzuki GSF 400 Bandit
              1.9 TD 100

Коментар

И до Ст.Загора ще мрадна да се видим,само да пръсна капака и новата броня Abarth и ще кацна
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

хмм ще те чакаме :D заповядай
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

shterbaka написа:
                    И до Ст.Загора ще мрадна да се видим,само да пръсна капака и новата броня Abarth и ще кацна
                    Да не забравиш ще те чакаме незабавно. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

само да я насъскам и съм при вас :D
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                        само да я насъскам и съм при вас :D
                        Айде и не я насъсквай много да не ни ухапе.хахаха
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

няма няма,аз малко по малко че да не ме фане жената
                          Honda CBR 900 RR
                          Suzuki GSF 400 Bandit
                          1.9 TD 100

Коментар

абе давай по на бързо
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

shterbaka написа:
                              няма страшно щете пазим

Коментар

strajaro написа:
                                shterbaka написа:
                                няма страшно щете пазим
                                Ние сме дискретни-много.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X