Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    shterbaka написа:
    Абе заваля сняг и една Ланчия несъм видял бе що тъй Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 тъкмо вчера си гледах летните гуми пък тя ква стана
    Не знам какво става ама аз постоянно съм на полусъединител.То не бяха кабели да ми искат то чудо стана -10 и и доста акумулаторчета се озъбиха.Бравото от све седмици кисне навън на тези температури и колкото пъти му подам ключа пали от раз/с износена гърбица на разпределителен вал/.Владо тези дни ще е студено дай да погледнем при теб системата за подгряване на горивото и налей малко газ за горене в резервоара ,че да има нещо за горене освен водата :D
    ооо аз вече карам на нафтобензин и сутрин съм стрела няма дерт ,виждам го аз Бравото леденясало е цялото горкото,и аз днеска раздавах ток на аванта в 5 като си тръгвахме на паркинга,ко да се прави
    Honda CBR 900 RR
    Suzuki GSF 400 Bandit
    1.9 TD 100

Коментар

Ей , ще мрънкам на Заралии да дойдем до Казанлък, да се видим !
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Ей , ще мрънкам на Заралии да дойдем до Казанлък, да се видим !
        както го дават да вали 3 дена пак ще е интересно :D ,а Николай ще ходи в Търново направо него знам,аз в неделята чаках сумати време да отворят прохода и все едно чаках дядо коледа,пътя беше супер зле,но поне се опитваха де не го отричам
        Honda CBR 900 RR
        Suzuki GSF 400 Bandit
        1.9 TD 100

Коментар

Ходих на отиване през Прохода на Републиката/пързалката на Републиката/.Заледен и неопесъчен страшна гледка ,но и опасна колкото и да внимаваш вероятността някой товарен автомобил да те размаже е много голяма.На връщане през Шипка и за пореден път се изкефих максимално на този проход много сняг ,но почистен.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Ходих на отиване през Прохода на Републиката/пързалката на Републиката/.Заледен и неопесъчен страшна гледка ,но и опасна колкото и да внимаваш вероятността някой товарен автомобил да те размаже е много голяма.На връщане през Шипка и за пореден път се изкефих максимално на този проход много сняг ,но почистен.
            Видя ли за какво ти говорех миналата седмица,не е изстина направо!!пак че всичко е ок
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

В мен има стикери за вътрешно и външно залепване както и големия за задно стъкло.Ключодържатели и карти за отстъпки на ЕКО.

Коментар

Колеги, имам питане! По-долу на картата със стрелка съм отбелязал място, нa което моята навигация твърди, че има бензиностанция. Бихте ли ми дали инфо каква е и дали има газ (LPG)? Това е фактически като се тръгне от Казанлък по подбалканския път към София и на разклона за Павел баня.
                Прикачени файлове

Коментар

Бензиностанциите са две едната е гердеме ойл ,а другата петролска.Получавам инфо ,че и двете вече са петролски на първата има LPG.Напълни си бутилката на ОМВ Казанлък да ти е мирна главата.

Коментар

ОК! Благодарско, Ники!

Коментар

майстор

кой е най големия майстор в казанлък на фиат .

Коментар

Re: майстор

kantona написа:
                        бензин или дизаел?? по принцип няма такива в Казанлък
                        Honda CBR 900 RR
                        Suzuki GSF 400 Bandit
                        1.9 TD 100

Коментар

kantona написа:
                          Какво трябва да се прави или вече е направено?Темата е неактивна от над 3 месеца. Отпада като важна. Ако отново стане активна - пишете на някой от екипа да я качи.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Tornado написа:
                            kantona написа:
                            Какво трябва да се прави или вече е направено?Темата е неактивна от над 3 месеца. Отпада като важна. Ако отново стане активна - пишете на някой от екипа да я качи.Модераторски екип на fiat-bg.org
                            Какво става никой не пише тук?Дизели разни палят ли?Темата ако стане активна има кой да я направи важна.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=95987 Ако има желаещи записвайте се в темата.

Коментар

На 23 и 24 март ще се състои традиционното казанлъшко авиомоделно шоу. Има какво да се види, интересно е.Мястото е летище "Кълвача", или както сега му е името, до с. Овощник.
                                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
                                X