Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://youtu.be/c18V4jlIzPU
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
      Ей днес бяхме на Крънското ханче и гледахме шоу с мотори.Яко се пуснаха пичовете.После хапнахме по пастърва на Пастървата и те така.Че и в Казанлък хапнахме тортичка.Никой не писа и не се обади ей.
      Аз излязох с мотора в 09.00 и се прибрах около 16.00.Изкарах си душата по пътеките към Бузлуджа.Около 15.30 бяхме на бариерата вход за събора постояхме малко и си тръгнахме.Емо мотосъбора е Казанлък ,а не Крънско ханче.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ей сега ще го редактирам
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
          Ей днес бяхме на Крънското ханче и гледахме шоу с мотори.Яко се пуснаха пичовете.После хапнахме по пастърва на Пастървата и те така.Че и в Казанлък хапнахме тортичка.Никой не писа и не се обади ей.
          И не се обаждате а хаймани такива, кой чакате да ви се обади аз да съм гадателка да знам къде ходите

Коментар

VIN написа:
            popara801 написа:
            И не се обаждате а хаймани такива, кой чакате да ви се обади аз да съм гадателка да знам къде ходите
            Ей мишкааа,Митака писа преди няколко дена още бе,ама кои да види?Иначе нещо ново из града има ли?казвайте да съм в час с нещата
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

В тоя Казанлък никой ли не остана?
              Honda CBR 900 RR
              Suzuki GSF 400 Bandit
              1.9 TD 100

Коментар

Как сте бе??? Има ли живи?Другата семица да се навестим искате ли?
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  Ами двамата с VIN сме останали.

Коментар

Tornado написа:
                    popara801 написа:
                    Утре след обяд съм свободен за сега, за неделя не мога да кажа още Звънкайте по телефона че тука може да не погледна

Коментар

VIN написа:
                      Tornado написа:
                      popara801 написа:
                      Утре след обяд съм свободен за сега, за неделя не мога да кажа още Звънкайте по телефона че тука може да не погледна
                      Ами евентуално сега към всички.Среща в 17:40 днес на стадиона.За Казанлък става въпрос.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пичове що не дойдете на някоя среща да се видим.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Абе заваля сняг и една Ланчия несъм видял бе що тъй Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 тъкмо вчера си гледах летните гуми пък тя ква стана
                          Honda CBR 900 RR
                          Suzuki GSF 400 Bandit
                          1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                            Абе заваля сняг и една Ланчия несъм видял бе що тъй Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 тъкмо вчера си гледах летните гуми пък тя ква стана
                            Не знам какво става ама аз постоянно съм на полусъединител.То не бяха кабели да ми искат то чудо стана -10 и и доста акумулаторчета се озъбиха.Бравото от све седмици кисне навън на тези температури и колкото пъти му подам ключа пали от раз/с износена гърбица на разпределителен вал/.Владо тези дни ще е студено дай да погледнем при теб системата за подгряване на горивото и налей малко газ за горене в резервоара ,че да има нещо за горене освен водата :D

Коментар

Пък моя стартер е въженцето от две седмици, всяка сутрин Срещичка нещо

Коментар

VIN написа:
                                Пък моя стартер е въженцето от две седмици, всяка сутрин Срещичка нещо
                                когато кажете,събота-неделя мяма дерт.коя кола дърпаш бе? да ти дам Бравока да разнасяш хаповете за малко процентче Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 хихи
                                Honda CBR 900 RR
                                Suzuki GSF 400 Bandit
                                1.9 TD 100

Коментар

Working...
                                X