Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

andrio написа:
    Xей Щербаче що не се обади да дойда и аз бе,наказан си едно кафе на лафката :D
    Няма време за кафета от тая подготовка.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      andrio написа:
      Xей Щербаче що не се обади да дойда и аз бе,наказан си едно кафе на лафката :D
      Няма време за кафета от тая подготовка.
      Майтап ли е?? никакво време нямам,жената ходи за сметките,че те хората работят нормално до 7,ама ние не сме като тях!пък някои хора ли лъзгат моторетките,само бенз. да има Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

Ей загубихте се никакви не се обаждате да спретнем нещо общо.Се се оплаквате,че няма време.Тва тия пари кой ви ги харчи уе?
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
          Ей загубихте се никакви не се обаждате да спретнем нещо общо.Се се оплаквате,че няма време.Тва тия пари кой ви ги харчи уе?
          Де ги видя тея пари и аз да събера малко бе? ще спретнем,само да мине и другата седмица че 6 дена чудо напаво.Шипка,как да ти се обадя кат знам че ще сменяш памперси ве
          Honda CBR 900 RR
          Suzuki GSF 400 Bandit
          1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
            popara801 написа:
            Де ги видя тея пари и аз да събера малко бе? ще спретнем,само да мине и другата седмица че 6 дена чудо напаво.Шипка,как да ти се обадя кат знам че ще сменяш памперси ве
            Абе мани и аз едни 6 дни искарах на работа ама кво да се прай требе си пари за всичко.Аре записвайте се за Ичера.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

как се бе пичове? има ли някой в Казанлък да мърда още?тука при мене вече е бая жега,направо не е за мъже отвънка
              Honda CBR 900 RR
              Suzuki GSF 400 Bandit
              1.9 TD 100

Коментар

Наско, днес бяха заградили голяма част от паркинга на Билата в Стара Загора, да го имаш в пред вид за утре

Коментар

shterbaka написа:
                  как се бе пичове? има ли някой в Казанлък да мърда още?тука при мене вече е бая жега,направо не е за мъже отвънка
                  Жега я да не си там насила.Имам карти за отстъпка на ЕКО и стикери за вътрешно залепяне от кръглите желаещите да пишат.

Коментар

shterbaka написа:
                    не се оплаквай има по зле и от теб :D вечер спинкаш ли си сладичко и по колко часа почиваш????????????????????
                    gotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"

Коментар

Как сте в Канзас бе?разбрах че било като в тропиците,валяло всеки ден?добре че несъм там сега,щото с моя късмет щеше да ме фане градушката някаде п.п. и си използвайте скайповете,някой хора не са влизали повече от месец вече!
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                        Как сте в Канзас бе?разбрах че било като в тропиците,валяло всеки ден?добре че несъм там сега,щото с моя късмет щеше да ме фане градушката някаде п.п. и си използвайте скайповете,някой хора не са влизали повече от месец вече!
                        Днес и тутре Казанлък е мотостолицата на България така ,че към понеделник може да се чуем Владо.

Коментар

Tornado написа:
                          shterbaka написа:
                          Днес и тутре Казанлък е мотостолицата на България така ,че към понеделник може да се чуем Владо.
                          Ами ако има нещо интересно,кажи да дойдем,че днес като гледам за плаж не става,а ми се мърда на някъде.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Tornado написа:
                            shterbaka написа:
                            Добре,направи снимки да качиш,да видя и аз нещо :P ,значи към понеделник
                            Honda CBR 900 RR
                            Suzuki GSF 400 Bandit
                            1.9 TD 100

Коментар

Ей днес бяхме на Крънското ханче и гледахме шоу с мотори.Яко се пуснаха пичовете.После хапнахме по пастърва на Пастървата и те така.Че и в Казанлък хапнахме тортичка.Никой не писа и не се обади ей.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

След малко ще кача едно клипче от мотосъбора
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X