andrio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
Tornado написа:andrio написа:Xей Щербаче що не се обади да дойда и аз бе,наказан си едно кафе на лафката :DHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
popara801 написа:Ей загубихте се никакви не се обаждате да спретнем нещо общо.Се се оплаквате,че няма време.Тва тия пари кой ви ги харчи уе?Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
shterbaka написа:popara801 написа:Ей загубихте се никакви не се обаждате да спретнем нещо общо.Се се оплаквате,че няма време.Тва тия пари кой ви ги харчи уе?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
shterbaka написа:как се бе пичове? има ли някой в Казанлък да мърда още?тука при мене вече е бая жега,направо не е за мъже отвънкаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
shterbaka написа:как се бе пичове? има ли някой в Казанлък да мърда още?тука при мене вече е бая жега,направо не е за мъже отвънкаgotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"
Коментар
-
shterbaka написа:Как сте в Канзас бе?разбрах че било като в тропиците,валяло всеки ден?добре че несъм там сега,щото с моя късмет щеше да ме фане градушката някаде п.п. и си използвайте скайповете,някой хора не са влизали повече от месец вече!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:shterbaka написа:Как сте в Канзас бе?разбрах че било като в тропиците,валяло всеки ден?добре че несъм там сега,щото с моя късмет щеше да ме фане градушката някаде п.п. и си използвайте скайповете,някой хора не са влизали повече от месец вече!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Tornado написа:shterbaka написа:Как сте в Канзас бе?разбрах че било като в тропиците,валяло всеки ден?добре че несъм там сега,щото с моя късмет щеше да ме фане градушката някаде п.п. и си използвайте скайповете,някой хора не са влизали повече от месец вече!Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар