Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VIN написа:
    Има ли желаещи от Казанлък да се повозим заедно до Хасково в неделя??? Ако има да се записват тук че сам не ми се тръгва

Коментар

E то па. .......Вдигаша телефона и звъниш на Нафтата и на Торнадото и ще разбереш..... ако чакаш тука ...... от умрял писмо по-бързо ще получиш
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

VIN написа:
        VIN написа:
        Има ли желаещи от Казанлък да се повозим заедно до Хасково в неделя??? Ако има да се записват тук че сам не ми се тръгва
        Обсъждахме го с Владо и май ще стане.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Обсъждахме го с Владо днес по телефона но в неделя е наряд и няма да може, оставаш само ти ако си навит, аз в събота съм на работа до обяд така че остава само неделята. Утре ще ти звънна да се чуем п.с Колегата anto 1752 ако желае ще го взема, да не се притеснява

Коментар

VIN написа:
            Обсъждахме го с Владо днес по телефона но в неделя е наряд и няма да може, оставаш само ти ако си навит, аз в събота съм на работа до обяд така че остава само неделята. Утре ще ти звънна да се чуем п.с Колегата anto 1752 ако желае ще го взема, да не се притеснява
            Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 много много ме е яаад
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

VIN написа:
              Наско ако искаш в събота ела до Стара Загора и ще дойдеш с мене аз ще тръгна около 14 часа.Вечерта се връщам,а в неделята мисля от сутринта да съм там!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

значи за утре сутринта да не ви чакаме така ли?
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  значи за утре сутринта да не ви чакаме така ли?
                  Васко утре съм на работа виж по горе писал съм за неделя, ама и за тогава не е сигурно така че утре вечер ще се разберем

Коментар

кво стана групата от Казнлък ве, ще ходим ли на феста, ако да, бройте ме и мен.казвайте само в колко часа и с една кола ли как?
                    Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                    Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Ще ходиииим.

Коментар

anto1752 е вече chokicha аре честито.

Коментар

ейй кога ще се видим да ми покажете някоя снимка и да разкажете бе мушанки такива!!апък можахте в неделя да ми се обаждате да ме дразните а?!
                          Honda CBR 900 RR
                          Suzuki GSF 400 Bandit
                          1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                            ейй кога ще се видим да ми покажете някоя снимка и да разкажете бе мушанки такива!!апък можахте в неделя да ми се обаждате да ме дразните а?!
                            Аааа аз не съм те дразнил да се разберем.

Коментар

Tornado написа:
                              shterbaka написа:
                              правилно,но само ти се сдържа да не звъннеш май Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              Honda CBR 900 RR
                              Suzuki GSF 400 Bandit
                              1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                                Tornado написа:
                                shterbaka написа:
                                правилно,но само ти се сдържа да не звъннеш май Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                                Че аз да съм ти звънял??? Аааааааааа???

Коментар

Working...
                                X