VIN написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
VIN написа:VIN написа:Има ли желаещи от Казанлък да се повозим заедно до Хасково в неделя??? Ако има да се записват тук че сам не ми се тръгваFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
VIN написа:Обсъждахме го с Владо днес по телефона но в неделя е наряд и няма да може, оставаш само ти ако си навит, аз в събота съм на работа до обяд така че остава само неделята. Утре ще ти звънна да се чуем п.с Колегата anto 1752 ако желае ще го взема, да не се притесняваHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
VIN написа:Обсъждахме го с Владо днес по телефона но в неделя е наряд и няма да може, оставаш само ти ако си навит, аз в събота съм на работа до обяд така че остава само неделята. Утре ще ти звънна да се чуем п.с Колегата anto 1752 ако желае ще го взема, да не се притесняваFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
shterbaka написа:ейй кога ще се видим да ми покажете някоя снимка и да разкажете бе мушанки такива!!апък можахте в неделя да ми се обаждате да ме дразните а?!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:shterbaka написа:ейй кога ще се видим да ми покажете някоя снимка и да разкажете бе мушанки такива!!апък можахте в неделя да ми се обаждате да ме дразните а?!Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
shterbaka написа:Tornado написа:shterbaka написа:ейй кога ще се видим да ми покажете някоя снимка и да разкажете бе мушанки такива!!апък можахте в неделя да ми се обаждате да ме дразните а?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар