andrio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
Tornado написа:andrio написа:Xей Щербаче що не се обади да дойда и аз бе,наказан си едно кафе на лафката :DHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
popara801 написа:Ей загубихте се никакви не се обаждате да спретнем нещо общо.Се се оплаквате,че няма време.Тва тия пари кой ви ги харчи уе?ще спретнем,само да мине и другата седмица че 6 дена чудо напаво.Шипка,как да ти се обадя кат знам че ще сменяш памперси ве
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
shterbaka написа:popara801 написа:Ей загубихте се никакви не се обаждате да спретнем нещо общо.Се се оплаквате,че няма време.Тва тия пари кой ви ги харчи уе?ще спретнем,само да мине и другата седмица че 6 дена чудо напаво.Шипка,как да ти се обадя кат знам че ще сменяш памперси ве
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
shterbaka написа:как се бе пичове?има ли някой в Казанлък да мърда още?тука при мене вече е бая жега,направо не е за мъже отвънка
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
shterbaka написа:как се бе пичове?има ли някой в Казанлък да мърда още?тука при мене вече е бая жега,направо не е за мъже отвънка
gotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"
Коментар
-
shterbaka написа:Как сте в Канзас бе?разбрах че било като в тропиците,валяло всеки ден?добре че несъм там сега,щото с моя късмет щеше да ме фане градушката някадеп.п. и си използвайте скайповете,някой хора не са влизали повече от месец вече!
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:shterbaka написа:Как сте в Канзас бе?разбрах че било като в тропиците,валяло всеки ден?добре че несъм там сега,щото с моя късмет щеше да ме фане градушката някадеп.п. и си използвайте скайповете,някой хора не са влизали повече от месец вече!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Tornado написа:shterbaka написа:Как сте в Канзас бе?разбрах че било като в тропиците,валяло всеки ден?добре че несъм там сега,щото с моя късмет щеше да ме фане градушката някадеп.п. и си използвайте скайповете,някой хора не са влизали повече от месец вече!
Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар