Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    http://dnes.dir.bg/video.php?id=7608691VIN да не пътува днеска
    Абе одеве преди половин час съобщиха,че вече може да се пътува.Опашката от около 8км. коли е преминала.Пътят е отворен вече,но все пак да се внимава особенно по мостовете ще има заледявания!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      emzo написа:
      Абе одеве преди половин час съобщиха,че вече може да се пътува.Опашката от около 8км. коли е преминала.Пътят е отворен вече,но все пак да се внимава особенно по мостовете ще има заледявания!
      Никой не те пита искаш или не искаш, качваш се, палиш и караш. Вчера се обадих на шефа да искам две гуми за предните колела поне а той така ми се сопна все едно нова кола му искам. В момента карам с гуми отпред - лявата 1.5мм. дясна 3.5мм. Честито аиде, чакам другия сняг да лъзгам

Коментар

VIN написа:
        popara801 написа:
        emzo написа:
        Никой не те пита искаш или не искаш, качваш се, палиш и караш. Вчера се обадих на шефа да искам две гуми за предните колела поне а той така ми се сопна все едно нова кола му искам. В момента карам с гуми отпред - лявата 1.5мм. дясна 3.5мм. Честито аиде, чакам другия сняг да лъзгам
        Ето ти снега точно сега погледни навън как вали,лъзгай с пунтака бе,остави го тоя жълт бидон
        Honda CBR 900 RR
        Suzuki GSF 400 Bandit
        1.9 TD 100

Коментар

Предния ми шеф беше такава пинтия, аз си бих шута в най-подходящия за мен и най-неподходящия за него момент
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нов съм във форума та да питам срещи в Казанлък има ли? Че ми се ходи на някоя

Коментар

Имитираш някого ама не ти се отдава !Утре ще обсъждаме едни посещение при вас, мисли отсега място , че нали знаеш, че сме много коли, много нещо :Д
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Имитираш някого ама не ти се отдава !Утре ще обсъждаме едни посещение при вас, мисли отсега място , че нали знаеш, че сме много коли, много нещо :Д
                Кой ли ще е Места много, коли да има. Утре мисля да си направя една разходка до Бузлуджа да разкърша пунтака, ако иам желаещи да ме стигнат по пътя

Коментар

Брей вчера направихме успешно кафе с Наско,дайте да гръмна с нещо,позастуди се и утихна тука,да не е проблема в паленето бе колеги ?
                  Honda CBR 900 RR
                  Suzuki GSF 400 Bandit
                  1.9 TD 100

Коментар

Владо ?Абе ти ли натърти Снежанка ?Що не цъфнете утре тука с ксенон гуруто ?п.с. Весела Коледа
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Владо ?Абе ти ли натърти Снежанка ?Що не цъфнете утре тука с ксенон гуруто ?п.с. Весела Коледа
                      Хаха ми покрай тези празници няма манги бе батко,пък и оная вечер бях до Зара сити ама много бързах-сорка
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

VIN написа:
                        Нов съм във форума та да питам срещи в Казанлък има ли? Че ми се ходи на някоя
                        верно ли

Коментар

Готвите ли се за утре бе колеги ако някой иска да пием за последно за тая година да ми дрънне (Наско!)
                          Honda CBR 900 RR
                          Suzuki GSF 400 Bandit
                          1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                            Готвите ли се за утре бе колеги ако някой иска да пием за последно за тая година да ми дрънне (Наско!)
                            винаги готови

Коментар

Честита нова година и на Казанлък сити,здрави щасливи и каквото барнете през тази година да става от 1-вия път
                              Honda CBR 900 RR
                              Suzuki GSF 400 Bandit
                              1.9 TD 100

Коментар

Честита и от мен, живи и здрави :P

Коментар

Working...
                                X