Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
VIN написа:Tornado написа:На мен един бурдюр на тротоар ми изяде Италфеста.Фърлих маслото на земята картера е долу и утре заварявам и качвам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
shterbaka написа:Айде на джакпота абе Николай внимавай пък ти бе!ако не е много,аргончето ще свърши работа.Ами Наско никъде бе,просто никой не показва признаци на живот и аз кво да прая??Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
shterbaka написа:несъм пускал нищо,нямах време дано утре мойта пусне!ми обади се да пием по 1 кафе,да кажеш мислеше ли да ходип или не?п.п.айде дано картера стане от раз
Коментар
-
VIN написа:shterbaka написа:несъм пускал нищо,нямах време дано утре мойта пусне!ми обади се да пием по 1 кафе,да кажеш мислеше ли да ходип или не?п.п.айде дано картера стане от разHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
shterbaka написа:п.п.айде дано картера стане от разFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:shterbaka написа:п.п.айде дано картера стане от раз
Коментар
-
VIN написа:Tornado написа:shterbaka написа:п.п.айде дано картера стане от разHonda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
Нищо ново нищо старо, тука с колегата не сме се виждали от както пихме кафе в Ст. Загора с вас, надявам се тази седмица да се видим с Владо а с вас не знам кога п.с. Владо, какъв спам бре? Вече подщи не пиша във форума, нещо не ми е кеф напоследък............пък и стражаря няма стигане Аиде чао поздрави на всички, ще се чуем по телефона
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар