Айде на джакпота абе Николай внимавай пък ти бе!ако не е много,аргончето ще свърши работа.Ами Наско никъде бе,просто никой не показва признаци на живот и аз кво да прая??
Айде на джакпота абе Николай внимавай пък ти бе!ако не е много,аргончето ще свърши работа.Ами Наско никъде бе,просто никой не показва признаци на живот и аз кво да прая??
Ще го заварим утре споко работата и чистенето на силикона Рейнц ще ме забави малко ама утре живот и здраве около 21.00 паля ако ще и без картер.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
несъм пускал нищо,нямах време дано утре мойта пусне!ми обади се да пием по 1 кафе,да кажеш мислеше ли да ходип или не?п.п.айде дано картера стане от раз
несъм пускал нищо,нямах време дано утре мойта пусне!ми обади се да пием по 1 кафе,да кажеш мислеше ли да ходип или не?п.п.айде дано картера стане от раз
Ми нямам ваучер, чакам ти да звъннеш пак ли си в отпуска? Ако си свободен обади се към 9:30 сутринта да се разберем, или да ти звънна в 6:30 като отивам на работа
Ми нямам ваучер, чакам ти да звъннеш пак ли си в отпуска? Ако си свободен обади се към 9:30 сутринта да се разберем, или да ти звънна в 6:30 като отивам на работа
Ами не,наряд съм утре,в събота ще ти звънна да пием кафе!имам малко работа сутринта,тъкмо и ти ще се върнеш от Зарата.
Нищо ново нищо старо, тука с колегата не сме се виждали от както пихме кафе в Ст. Загора с вас, надявам се тази седмица да се видим с Владо а с вас не знам кога п.с. Владо, какъв спам бре? Вече подщи не пиша във форума, нещо не ми е кеф напоследък............пък и стражаря няма стигане Аиде чао поздрави на всички, ще се чуем по телефона
Коментар