Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    На мен един бурдюр на тротоар ми изяде Италфеста.Фърлих маслото на земята картера е долу и утре заварявам и качвам.
    Къде го намери пък тоя бордюр? Добре че е само картера иначе лошо........Владо жив съм бре ти къде се губиш?

Коментар

VIN написа:
      Tornado написа:
      На мен един бурдюр на тротоар ми изяде Италфеста.Фърлих маслото на земята картера е долу и утре заварявам и качвам.
      Къде го намери пък тоя бордюр? Добре че е само картера иначе лошо........
      На Тото пункта до нас дано е предсказание за джакпота.То освен картер кво друго по принцип кат остържа някъде винаги проверявам за теч отдолу.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Айде на джакпота абе Николай внимавай пък ти бе!ако не е много,аргончето ще свърши работа.Ами Наско никъде бе,просто никой не показва признаци на живот и аз кво да прая??
        Honda CBR 900 RR
        Suzuki GSF 400 Bandit
        1.9 TD 100

Коментар

Тото пусна ли поне? Аиде удряй джакпота че да направим една маса

Коментар

shterbaka написа:
            Айде на джакпота абе Николай внимавай пък ти бе!ако не е много,аргончето ще свърши работа.Ами Наско никъде бе,просто никой не показва признаци на живот и аз кво да прая??
            Ще го заварим утре споко работата и чистенето на силикона Рейнц ще ме забави малко ама утре живот и здраве около 21.00 паля ако ще и без картер.

Коментар

shterbaka написа:
              Кви признаци бе, какво искаш да правиш

Коментар

несъм пускал нищо,нямах време дано утре мойта пусне!ми обади се да пием по 1 кафе,да кажеш мислеше ли да ходип или не?п.п.айде дано картера стане от раз
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                  несъм пускал нищо,нямах време дано утре мойта пусне!ми обади се да пием по 1 кафе,да кажеш мислеше ли да ходип или не?п.п.айде дано картера стане от раз
                  Ми нямам ваучер, чакам ти да звъннеш пак ли си в отпуска? Ако си свободен обади се към 9:30 сутринта да се разберем, или да ти звънна в 6:30 като отивам на работа

Коментар

VIN написа:
                    shterbaka написа:
                    Ми нямам ваучер, чакам ти да звъннеш пак ли си в отпуска? Ако си свободен обади се към 9:30 сутринта да се разберем, или да ти звънна в 6:30 като отивам на работа
                    Ами не,наряд съм утре,в събота ще ти звънна да пием кафе!имам малко работа сутринта,тъкмо и ти ще се върнеш от Зарата.
                    Honda CBR 900 RR
                    Suzuki GSF 400 Bandit
                    1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                      п.п.айде дано картера стане от раз
                      Картера готов преди 2 часа още.Без канал за час и половина демонтаж и 1 час монтаж.Пробката за източване вече сочи назад ,а не надолу.

Коментар

Tornado написа:
                        shterbaka написа:
                        Картера готов преди 2 часа още.Без канал за час и половина демонтаж и 1 час монтаж.Пробката за източване вече сочи назад ,а не надолу.
                        Важното е да не пуска пробката нищо че е назад. А развива ли се, пробва ли? Ако всичко е наред остава да чакаме шестица от тотото

Коментар

VIN написа:
                          Tornado написа:
                          shterbaka написа:
                          Важното е да не пуска пробката нищо че е назад. А развива ли се, пробва ли? Ако всичко е наред остава да чакаме шестица от тотото
                          кажи ми ся че не си спамер, виж си мненията виж и мойте за събота ще ти звънна,че има вероятност да ходя до Пазарджик да гледам едни Фиати-ок
                          Honda CBR 900 RR
                          Suzuki GSF 400 Bandit
                          1.9 TD 100

Коментар

как сте колегия виж моите мнения

Коментар

здрвейте колеги.как е при вас.нещо ново или старо.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Нищо ново нищо старо, тука с колегата не сме се виждали от както пихме кафе в Ст. Загора с вас, надявам се тази седмица да се видим с Владо а с вас не знам кога п.с. Владо, какъв спам бре? Вече подщи не пиша във форума, нещо не ми е кеф напоследък............пък и стражаря няма стигане Аиде чао поздрави на всички, ще се чуем по телефона

Коментар

Working...
                                X