K’во стана с ваг-ком-а ?Жицата я прекарах, хванах дрелката и си пробих нова дупка , маншона не посмях да го режа - тясно е, неудобно е, а и много голям сноп кабели минават.
Не съм се прибирал днес и не съм видял съобщението, вече ходихме на кафе със shterbaka аз бях на стадиона в 15:00ч. но нямаше никои.Тои каза че ще пътуваш някъде и за това не ти се обади.Не си изтървал нищо, другата седмица се надявам да се освободя за Ст. Загора да се разкараме.
K’во стана с ваг-ком-а ?Жицата я прекарах, хванах дрелката и си пробих нова дупка , маншона не посмях да го режа - тясно е, неудобно е, а и много голям сноп кабели минават.
Ламарината ли дупчи? Отстрани до снопа с кабели нямаше ли свободно място? Аз предпочетох да дупча гумата защото е с по-малка дупка и кабела влиза стегнато и уплътнява, но щом си успял така пак става. Звука пусна ли как свири? Какво сложи в багажника?
Еее бързаш, само окабеляване пуснах Може и никога да няма бас мечо бас отзаде, но предната линия трябва да мине през усилвател.п.с. и усилвател нямам, сега ще чакаля в тунинг-а.
Еее бързаш, само окабеляване пуснах Може и никога да няма бас мечо бас отзаде, но предната линия трябва да мине през усилвател.п.с. и усилвател нямам, сега ще чакаля в тунинг-а.
колко магарета изкаш да качиш още?мисли за оптика по купето,да не се отлепя от земята
Aaa tuning.bg имах предвид, раздела продава аудио.Утре що не дойдете на кафенце тука ?Ей ся ни викаха с бат Принко на ВОЛВО събор на Бузлуджа, ама вчера платих вноски по Г.О. и каско и съм във финансово-сексуална криза:отваряш портфейла и вътре среден пръст
Утре едно ренде ме чака в гаража да видим ква му е болеста. Между другото да те питам рената с какъв кабел се закачат знаеш ли?
И аз съм заинтересован,че една лагуна мк2 много болежки има.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар