С шоколад, бял или кафяв - не съм толкоз претенциозен.Имам един парктроник от 1 месец да монтирам, а Слънчо се мръщи.Дано и утре да не е така.Май ще влизам в бокса за по-дълго време, имам тука под ръка едно по-голямо турбо Ама май ще ми требе добър стругар.п.с. ако идвате в Неделя - вход на паркинга - палачинки
Тоя VAG-COM не става. Работи като демо версия. Слагаме крака, пише че е активна и като пуснеш теста крака изчезва. Теглихме от няколко саита и всички са еднакви, или ние не знаем как се прави...????
Тоя VAG-COM не става. Работи като демо версия. Слагаме крака, пише че е активна и като пуснеш теста крака изчезва. Теглихме от няколко саита и всички са еднакви, или ние не знаем как се прави...????
еее тука май съм изпуснал нещо :D VIN утре на кафе да разуеш
Aз ти казах, че само си мислиш, че имаш кракната версия.Ся ще звънна да питам момчето, кога ще ми прати истински кракната версия
Коментар