И Стара Загора.................аэ поне ще доида......щото наще са несериоэни!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Казанлък
Collapse
X
-
Петък 12.09.2008г. ресторанта под стената на язовир Копринка.Мареата по която ще ме познаете ще бъде там и нека това да е първата сбирка за Казанлък.Забравих часа на срещата 18.00.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Момчета, ако искате зпалете ги тез фиятки 4е елате да ни видите в Зарата. Всяка неделя от 17 часана паркинга на Европата. Ако се навиете и незнаете каде е аз ще ви взема на входа на града :D Ако вие не дойдете ние ще дойдем при вас! Ха да видим кои е по сериозен Yellow_Flash_Colorz_PDT_28Fiat Marea 1.6 16V
Коментар
-
kallymally написа:Момчета, ако искате зпалете ги тез фиятки 4е елате да ни видите в Зарата. Всяка неделя от 17 часана паркинга на Европата. Ако се навиете и незнаете каде е аз ще ви взема на входа на града :D Ако вие не дойдете ние ще дойдем при вас! Ха да видим кои е по сериозен Yellow_Flash_Colorz_PDT_28Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Пи4ове и пи4ки от Казанлък обединяваите се 4акаме ви когато решите.Не се притесняваите да си пишете и срещате не боли много.Или ако боли то болката е сладка.А за колегата от Габрово да организира бандата да пише и ще се срещнем някоя неделя на язовир Копринка.Там е на еднакво разстояние и от Габрово и от Стара ЗагораFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Пи4ове и пи4ки от Казанлък обединяваите се 4акаме ви когато решите.Не се притесняваите да си пишете и срещате не боли много.Или ако боли то болката е сладка.А за колегата от Габрово да организира бандата да пише и ще се срещнем някоя неделя на язовир Копринка.Там е на еднакво разстояние и от Габрово и от Стара ЗагораТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Колегата shterbaka е активен пишещ и четящ от форума хайде не може да няма други колеги.Аз лично съм набутал доста стикери с адреса на форума под чистачките на автомобилите марка Фиат.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар