Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Казанлък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не го лепна и него новия вирус?
    Honda CBR 900 RR
    Suzuki GSF 400 Bandit
    1.9 TD 100

Коментар

Ами дайте информация за Бузлуджа ако може.Ако е в по-ранен час от срещата ни можем да дойдем.Ако не ще Ви чакаме на срещата ни в 15 часа на Техномаркет в неделя. :D
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Неделя в 10.00 затварят участъка.Състезанието ще продъжи до около 14.00.Това означава ,че в този диапазон няма мърдане от мястото където гледате.Ако сте навити да се качваме да гледаме вместо среща.http://www.bgnrc.info/index.php?opti...=5048&Itemid=1
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Вярно че имало планинско на Бузлуджа по никое време, мислех че Торнадо се бъзика. В събота в 12:00 затварят пътя в 15:00 тренировки а в неделя от 9:00 затварят пътя 11:00 старт

Коментар

Ако има мераклии да се срещаме по рано тогава и да се качваме!

Коментар

VIN написа:
              Ако има мераклии да се срещаме по рано тогава и да се качваме!
              Ау ами имам сериозен интерес да ходиме,ама ще го споделя с колегите тука,а вие кажете час за среща на потеглянето. :D
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бреии голяма излагация току що получих обаждане и излитам за Пазарджик да си прибера жената sorry.
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

Днес ще се качва ли някои нагоре? Ако ДА да казва че не ми се ходи сам

Коментар

днес ще идвате ли в стз

Коментар

Хеи мен сте ме забравили пишете ме и мен в списака.Имам предложение за място на среща,краипатното заведение на гр.Шипка.Паркинга е голям и заведението си го бива
                      gotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"

Коментар

andrio,добре дошъл бе батко (гледам и невярвам на ушите си ) два дена се убих от път и неможах да дойда никъде,но вече съм редовен,всичко си дойде на мястото :D
                        Honda CBR 900 RR
                        Suzuki GSF 400 Bandit
                        1.9 TD 100

Коментар

Колеги,имаме идея за обща среща на колегите от Бургас,,Стара Загора,Сливен и Ямбол.Подробности в тази тема-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=557025#557025.Да ви броим ли и вас за идеята?Да стане среща Бургас,Стара Загора,Казанлък,Сливен и Ямбол.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ей,жалко.Чакахме Ви 25 минути ама никой не идва.Защо ли?Дано да е било заради планинското на Бузлуджа,ако е така другата неделя ще Ви чакаме със сигурност,ако уговорката за Карандила с група градове не е за тогава.Но ще разбера и ще ви пиша да се разбереме какво ще правиме. :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Еииии Казанлък,има ли мнения по въпроса за общата среща???ако изкате тая седмица като се събираме да го обсъдим,все пак 22-ри е далеч но си струва да се чуят различни мнения-ок :D
                              Honda CBR 900 RR
                              Suzuki GSF 400 Bandit
                              1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                                Еииии Казанлък,има ли мнения по въпроса за общата среща???ако изкате тая седмица като се събираме да го обсъдим,все пак 22-ри е далеч но си струва да се чуят различни мнения-ок :D
                                Аз съм ’ЗА’ ама тая събота сам си ходих на срещата! Само колегата shterbaka писа че ще отсъства- на всеки се налага по някога да има неотложна работа. А тази тема за какво е? Поне драснете някои ред - ще доида, няма да доида! Дане ходим по сами да се разкарваме

Коментар

Working...
                                X