Имам предложение - на Италфеста на мястото за сбирка на МПС-тата да си лепнем по едно деликатно стикерче на предния джам ( неголямо ... 20-30 см ...) със съответният ник на потребителя , щото много объркано става иначе - имена , никове , прякори ... човек не знае кой-кой е , а мисля , че тази година хората ще са повече пък и болшинството се познаваме само по интернет при наличието на повече от две трети , отговорили с да , лично ще поръчам стикерите на всички потребители от Алфа, Фиат и Ланчия форумите , които имат поне едно мнение в тези форуми Админите и модераторите ще имат стикери във съответният цвятжълто - админ червено - модератор бяло за редови потребител при наличие на няколко ника и ли други неуточнени въпроси , пишете по темата Обаче тези , които имат различни никове в трите форума , какво ще ги правя не знам П.С. има и други форуми , но мисля че тези са основните за Италфеста и останалите да не се обиждат . нищо лично не е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер идея
Collapse
X
-
Re: Стикер идея
jorko написа:да си лепнем по едно деликатно стикерче на предния джам ( неголямо ... 20-30 см ...) със съответният ник на потребителяTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re: Стикер идея
ivo написа:jorko написа:да си лепнем по едно деликатно стикерче на предния джам ( неголямо ... 20-30 см ...) със съответният ник на потребителя
Коментар
-
hit-ko написа:Смятам идеята за много добра, но виждам, че реализацията се оказва сериозната трудност! Аз сьм за всяка полезна за форума инициатива и ако мога да помогна с нещо - насреща сьм!
Коментар
-
Страхотна идеяFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
blondy_driver
Реклама
Collapse