Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

24.08. ВСИЧКИ НА ЕКОТО !!!! ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хех - честит първи пост, макар и ... такъв))
    Alles in Ordnung

Коментар

Аз минах,бях с Пунтото и беше 8:30. Чудих се дали да остана или не щото до сега не съм ходил на сбирки и в крайна сметка не останах. Даже позадръстих изхода, чудейки се. С две думи понеже ви знам само по постове ме досрамя, кво да кажа - даже не ви знам малките имена бе хора Ако ме искате следващият път ще дойдем и с двете коли, само ми пуснете л.с. щото много забравям. Пък сега и двете коли са ок, най накрая.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Хайдеее, още един срамежлив.... Не знаех, че трябва да знаеш малкото име на някой, за да седнеш с него на една маса Пък и напоследък никът май го замества)) Да не би да мислиш, че всички сме се познавали от преди това, та затова сега седим и пием?Всеки път пускаме тема в раздел "Срещи" - ако го следиш, няма да имаш нужда от напомняне.Напомням на всички, че горе вдясно има едно редче, на което пише "Вижте всички актуални мнения" - като го натиснете, се извеждат непрочетените от вас теми и е много по-лесно, отколкото да обикаляте всички раздели.
        Alles in Ordnung

Коментар

ЗДР Срещата си беше супер ама, постнете някоя снимка де! Поздрави.
          Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp

Коментар

LuckyMan написа:
            ЗДР Срещата си беше супер ама, постнете някоя снимка де! Поздрави.
            Снимал ли е някои наистина???

Коментар

Да, ще има снимки, но още и аз самият не съм ги получил
              Alles in Ordnung

Коментар

Хайде, народе на снимките!Специални благодарности на Pinko168 за съдействието - дано по-често присъства на сбирките ми
                Alles in Ordnung

Коментар

Мале колко много италианки

Коментар

Колеги, бива ли така Само "модератора" без халогени Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Zaphod написа:
                      Хайдеее, още един срамежлив.... Не знаех, че трябва да знаеш малкото име на някой, за да седнеш с него на една маса Пък и напоследък никът май го замества)) Да не би да мислиш, че всички сме се познавали от преди това, та затова сега седим и пием?Всеки път пускаме тема в раздел "Срещи" - ако го следиш, няма да имаш нужда от напомняне.Напомням на всички, че горе вдясно има едно редче, на което пише "Вижте всички актуални мнения" - като го натиснете, се извеждат непрочетените от вас теми и е много по-лесно, отколкото да обикаляте всички раздели.
                      Честно казано-мислех, поне така изглежда отстрони.А за това с актуалните теми - не знаех.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

А за непросветените, кой кой е?Може описание по дрехи...Ха, пост номер 300, хаха - вече съм фанатик, знаех си, и жена ми също отдавна го предполага.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Без думи ПЕРФЕКТ
                          Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp

Коментар

1115 написа:
                            Мале колко много италианки
                            абе бяха повече, но някой си тръгнаха, така по мои сметки бяхме около 14-15 италианки
                            www.lancia-bg.com
                            Безплатно публикуване на обяви в avto-borsa.com
                            Lancia Lybra 20v

Коментар

Малиии кви са тия мацки бре? Другата сряда съм там
                              Браво 1.9JTD 2000г.

Коментар

Mitko написа:
                                HF написа:
                                Малиии кви са тия мацки бре? Другата сряда съм там
                                И двете са фенки. Едната е с FIAT Tipo, а другата с FIAT Bravo.
                                ЪъъъъЕ аз кво да праа те ще ме скъсат с технити бубута
                                Браво 1.9JTD 2000г.

Коментар

Working...
                                X