Хех - честит първи пост, макар и ...     такъв ))
))

))
))

Ако ме искате следващият път ще дойдем и с двете коли, само ми пуснете л.с. щото много забравям. Пък сега и двете коли са ок, най накрая.
Ако ме искате следващият път ще дойдем и с двете коли, само ми пуснете л.с. щото много забравям. Пък сега и двете коли са ок, най накрая.

Пък и напоследък никът май го замества
 Пък и напоследък никът май го замества )) Да не би да мислиш, че всички сме се познавали от преди това, та затова сега седим и пием?Всеки път пускаме тема в раздел "Срещи" - ако го следиш, няма да имаш нужда от напомняне.Напомням на всички, че горе вдясно има едно редче, на което пише "Вижте всички актуални мнения" - като го натиснете, се извеждат непрочетените от вас теми и е много по-лесно, отколкото да обикаляте всички раздели.
)) Да не би да мислиш, че всички сме се познавали от преди това, та затова сега седим и пием?Всеки път пускаме тема в раздел "Срещи" - ако го следиш, няма да имаш нужда от напомняне.Напомням на всички, че горе вдясно има едно редче, на което пише "Вижте всички актуални мнения" - като го натиснете, се извеждат непрочетените от вас теми и е много по-лесно, отколкото да обикаляте всички раздели.

Пък и напоследък никът май го замества
 Пък и напоследък никът май го замества )) Да не би да мислиш, че всички сме се познавали от преди това, та затова сега седим и пием?Всеки път пускаме тема в раздел "Срещи" - ако го следиш, няма да имаш нужда от напомняне.Напомням на всички, че горе вдясно има едно редче, на което пише "Вижте всички актуални мнения" - като го натиснете, се извеждат непрочетените от вас теми и е много по-лесно, отколкото да обикаляте всички раздели.
)) Да не би да мислиш, че всички сме се познавали от преди това, та затова сега седим и пием?Всеки път пускаме тема в раздел "Срещи" - ако го следиш, няма да имаш нужда от напомняне.Напомням на всички, че горе вдясно има едно редче, на което пише "Вижте всички актуални мнения" - като го натиснете, се извеждат непрочетените от вас теми и е много по-лесно, отколкото да обикаляте всички раздели. Ха, пост номер 300, хаха - вече съм фанатик, знаех си, и жена ми също отдавна го предполага.
Ха, пост номер 300, хаха - вече съм фанатик, знаех си, и жена ми също отдавна го предполага.

Коментар