Хех - честит първи пост, макар и ... такъв))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
24.08. ВСИЧКИ НА ЕКОТО !!!! ;)
Collapse
X
-
Аз минах,бях с Пунтото и беше 8:30. Чудих се дали да остана или не щото до сега не съм ходил на сбирки и в крайна сметка не останах. Даже позадръстих изхода, чудейки се. С две думи понеже ви знам само по постове ме досрамя, кво да кажа - даже не ви знам малките имена бе хора Ако ме искате следващият път ще дойдем и с двете коли, само ми пуснете л.с. щото много забравям. Пък сега и двете коли са ок, най накрая.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Хайдеее, още един срамежлив.... Не знаех, че трябва да знаеш малкото име на някой, за да седнеш с него на една маса Пък и напоследък никът май го замества)) Да не би да мислиш, че всички сме се познавали от преди това, та затова сега седим и пием?Всеки път пускаме тема в раздел "Срещи" - ако го следиш, няма да имаш нужда от напомняне.Напомням на всички, че горе вдясно има едно редче, на което пише "Вижте всички актуални мнения" - като го натиснете, се извеждат непрочетените от вас теми и е много по-лесно, отколкото да обикаляте всички раздели.Alles in Ordnung
Коментар
-
Zaphod написа:Хайдеее, още един срамежлив.... Не знаех, че трябва да знаеш малкото име на някой, за да седнеш с него на една маса Пък и напоследък никът май го замества)) Да не би да мислиш, че всички сме се познавали от преди това, та затова сега седим и пием?Всеки път пускаме тема в раздел "Срещи" - ако го следиш, няма да имаш нужда от напомняне.Напомням на всички, че горе вдясно има едно редче, на което пише "Вижте всички актуални мнения" - като го натиснете, се извеждат непрочетените от вас теми и е много по-лесно, отколкото да обикаляте всички раздели.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
А за непросветените, кой кой е?Може описание по дрехи...Ха, пост номер 300, хаха - вече съм фанатик, знаех си, и жена ми също отдавна го предполага.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар