Дано се посъберем повечко, миналия път се получи доста добре
Браво на netsurfer Yellow_Flash_Colorz_PDT_12 нас ни трябва някой да ни подкара и току виж станало Аз ще гледам да съм на ЕКО преди 20:00ч Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
Айде и парички за стикери да ми съберете...И заради мен една биричка да изпиете (Амстел или Загорка, може и Туборг) че знаете ли как ми се идва, ама...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Аз пък се прибрах най-последна Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 С уважение: Първа Детска Градита "Калинка Малинка" 2 А групаа Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 айди че мама иска да ме завие
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
По дяволите, успях да дойда чак в 21:30, обаче вече нямаше никой. Като попитах за събирането на фиат, сервитьорите казаха че вече е приключило, но услужливо ми предложиха да дойда утре - щяло да има събиране на BMW :D Много са ни кратки събиранията Ех сервитьора не е знаел, че мрыднахме малко по-надолу до стадион Раковски за да наредим колите за обща снимка. Много народ бяхме.
минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар