Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бургас - Среща на 4ти ноември

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

16:00 и аз съм на уеста, като гледам и от алфа форума ще има хора май Деси, ако има някакъв проблем, звънни ми и ще те заведа

Коментар

@Авео: Записах ти номера, срещата е на Уест-а до кортовете. Ако не го знаеш, пиши тука да ти звънна утре и примерно да се чакаме на Метро.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Уфффф аз съм на работа до 21 ч.
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

spark написа:
          @Авео: Записах ти номера, срещата е на Уест-а до кортовете. Ако не го знаеш, пиши тука да ти звънна утре и примерно да се чакаме на Метро.
          ...е да, ама аз чаках до към 10.30 някой да ми звънне, за да знам на къде да отлепям - Шипка за Бургас или Търново за Варна и понеже никой не ми звънна, се прибрах.....Съжалявам, друг път ще пробваме пак...

Коментар

Добре беше срещата. Аз не съм бил на среща с толкова много хора ама малко като на лагери бяхме разделени
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

ами случва се ... то до мене алфаджиите привличаха вниманието, в другия край на масата пък си говорехте вие ... само Деси-Бургас остана малко изолирана - стоеше в средата и не говореше с никой ... май няма да я видим по срещите повече :D

Коментар

аз щото съм още в бокса - тая тема сега я виждам....мамка им майстори - на шиш ме въртят...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ама ние сме големи темерути, вярно че въобще не обърнахме внимание на колежката Деси. Ако дойде на някоя от следващите срещи има от мен (или нещо по избор)
                  Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                  http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Айде, 4ти ноември в 16:00 - паркинга на автото, от там ще се разберем къде да ходим, всички са поканени Писах и в другия форум, сега ще пиша и на алфите и този път даже и на ланчиите, че тях нещо ги забравихме май :D

Коментар

...Линеа-та е в бокса заради дефект в заключващият механизъм на колана. Ако днес успеят да го оправят, ще дойда със сигурност. "kiler_4o", я ми прати с ЛС моб. си телефон, че съм го затрил.

Коментар

Ей аз сега чак влизам във форума, айде на среща .И да не ме зарежете пак :D
                        ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Тея дни ще стягам колата, че след седмица май ще ходи до Арбанаси а не знам какво време ще хване тогава...Пак олива масло от чисто новата гарнитура пфффф. И на бояджия ще се правя, халоген, огледало... Засега съм аут ако не свърша всичко в събота.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Малко ми е натоварена програмата тази събота и неделя, но ще се опитам да присъствам. Поне ми е близо до паркинга
                            Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                            http://fiat.comnet.bg/

Коментар

...значи, програмата е следната: утре към 8.30-9 часа тръгвам за Ямбол, за да взема Деян / Immortal / и от там отлепяме за Бургас. Идеята е да сме там по-рано, за да се разходим и разгледаме града. Моля ви да се организирате сериозно, за да може да се видим, разбира се ако имате желание, де... . Тъй като няма как да имаме достъп до нет, моля някой да ни звънне, за да ни кажете какво сте решили. Моите мобиларни телефони ги има по-назад в темата.Няма лошо посещението в Бургас да се превърне единственно в разходка, но все пак ще бъде супер, ако се съберем за по...фанта... Поздрави на всички...P.S. А Килърчо да е задължително на линия.....и без това има да ми връща една разходка из града...

Коментар

Аз съм ОНЛАЙН на кюто постоянно (през GSM-a). Номерът го има отдолу на бутончето ICQ

Коментар

Working...
                                X