@Авео: Записах ти номера, срещата е на Уест-а до кортовете. Ако не го знаеш, пиши тука да ти звънна утре и примерно да се чакаме на Метро.
...е да, ама аз чаках до към 10.30 някой да ми звънне, за да знам на къде да отлепям - Шипка за Бургас или Търново за Варна и понеже никой не ми звънна, се прибрах.....Съжалявам, друг път ще пробваме пак...
ами случва се ... то до мене алфаджиите привличаха вниманието, в другия край на масата пък си говорехте вие ... само Деси-Бургас остана малко изолирана - стоеше в средата и не говореше с никой ... май няма да я видим по срещите повече :D
Ама ние сме големи темерути, вярно че въобще не обърнахме внимание на колежката Деси. Ако дойде на някоя от следващите срещи има от мен (или нещо по избор)
Айде, 4ти ноември в 16:00 - паркинга на автото, от там ще се разберем къде да ходим, всички са поканени Писах и в другия форум, сега ще пиша и на алфите и този път даже и на ланчиите, че тях нещо ги забравихме май :D
...Линеа-та е в бокса заради дефект в заключващият механизъм на колана. Ако днес успеят да го оправят, ще дойда със сигурност. "kiler_4o", я ми прати с ЛС моб. си телефон, че съм го затрил.
Тея дни ще стягам колата, че след седмица май ще ходи до Арбанаси а не знам какво време ще хване тогава...Пак олива масло от чисто новата гарнитура пфффф. И на бояджия ще се правя, халоген, огледало... Засега съм аут ако не свърша всичко в събота.
...значи, програмата е следната: утре към 8.30-9 часа тръгвам за Ямбол, за да взема Деян / Immortal / и от там отлепяме за Бургас. Идеята е да сме там по-рано, за да се разходим и разгледаме града. Моля ви да се организирате сериозно, за да може да се видим, разбира се ако имате желание, де... . Тъй като няма как да имаме достъп до нет, моля някой да ни звънне, за да ни кажете какво сте решили. Моите мобиларни телефони ги има по-назад в темата.Няма лошо посещението в Бургас да се превърне единственно в разходка, но все пак ще бъде супер, ако се съберем за по...фанта... Поздрави на всички...P.S. А Килърчо да е задължително на линия.....и без това има да ми връща една разходка из града...
Коментар