16:00 и аз съм на уеста, като гледам и от алфа форума ще има хора май Деси, ако има някакъв проблем, звънни ми и ще те заведа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бургас - Среща на 4ти ноември
Collapse
X
-
Явор Митев
spark написа:@Авео: Записах ти номера, срещата е на Уест-а до кортовете. Ако не го знаеш, пиши тука да ти звънна утре и примерно да се чакаме на Метро.
Коментар
-
Явор Митев
...Линеа-та е в бокса заради дефект в заключващият механизъм на колана. Ако днес успеят да го оправят, ще дойда със сигурност. "kiler_4o", я ми прати с ЛС моб. си телефон, че съм го затрил.
Коментар
-
Явор Митев
...значи, програмата е следната: утре към 8.30-9 часа тръгвам за Ямбол, за да взема Деян / Immortal / и от там отлепяме за Бургас. Идеята е да сме там по-рано, за да се разходим и разгледаме града. Моля ви да се организирате сериозно, за да може да се видим, разбира се ако имате желание, де... . Тъй като няма как да имаме достъп до нет, моля някой да ни звънне, за да ни кажете какво сте решили. Моите мобиларни телефони ги има по-назад в темата.Няма лошо посещението в Бургас да се превърне единственно в разходка, но все пак ще бъде супер, ако се съберем за по...фанта... Поздрави на всички...P.S. А Килърчо да е задължително на линия.....и без това има да ми връща една разходка из града...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар