Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Квартални срещи.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Квартални срещи.

Имам предложение да възродим кварталните срещи. Виждам, че от Люлин и околните райони сме доста хора. Би било добре да се запознаем. Предполагам, че много от нас нямат възможност да идват на неделните срещи. Четвъртък е удачно според мен. Нека изберем място.Чакам предложения!
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Хубава идея! :D Паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР мисля че е подходящ... пък има и кафе ...

Коментар

Готина идея, предлагам за района на София-изток (младост, дружба, района около плиска, дианабад, дървеница, слатина), ако има повече желаещи, щото на мене ми е крайно неудобно да се завлача до красно село в неделя , а камо ли в четвъртък

Коментар

Стрелбище, Гоце Делчев, Иван Вазов, Красно цело, Борово и околните примерно в Калипсо има каде да се паркира а и вътре има големи сепарета
        I`m better then your ex, I`m better then your next.....

Коментар

Навит съм за такива срещи, само че така много от хората ще престанат да ходят на градската сбирка.
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Нещо за "Надежда" и околията?!

Коментар

Kuku написа:
              kilar написа:
              Виждам, че от Люлин и околните райони сме доста хора. Би било добре да се запознаем. Предполагам, че много от нас нямат възможност да идват на неделните срещи. Четвъртък е удачно според мен. Нека изберем място.Чакам предложения!
              Rigel написа:
              Хубава идея! :D Паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР мисля че е подходящ... пък има и кафе ...
              Четвъртък на паркинага на ХИТ и ПРАКТИКЕР м/у Обеля и Люлин от 18ч. Близо е и за Надежда и за Св.Троица

Коментар

еми аз например имам желание да дойда но нямам грам възможност. четвъртък: слатина -> цариградско -> орлов мост -> графа -> ндк -> района на болниците -> 1 час поне! значи да тръгна в 18:00... не мога просто

Коментар

Rigel написа:
                  Kuku написа:
                  kilar написа:
                  Виждам, че от Люлин и околните райони сме доста хора. Би било добре да се запознаем. Предполагам, че много от нас нямат възможност да идват на неделните срещи. Четвъртък е удачно според мен. Нека изберем място.Чакам предложения!
                  Rigel написа:
                  Четвъртък на паркинага на била и практикер м/у Обеля и Люлин от 18ч. Близо е и за Надежда и за Св.Троица
                  Е на "Peoples" зад Била, не можах да се наканя и да намеря време да дойда, но "на паркинага на била и практикер м/у Обеля и Люлин" надявам се да успея да дойда, особено след като се преместих от Младост-1 в Обеля-2... Мястото е много подходящо! :D
                  BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                  Среден разход на газ

Коментар

Някой от Хаджи Димитър,Левски,Суха река и околията ???

Коментар

"Билла" и "Практикер", между "Обеля" и "Люлин"?!?!?! Къде е това?

Коментар

Kuku написа:
                        Сливница при технолукса ако идваш от центъра си в дясно и се вижда има светофар и колегата е икал да напише май при хит и практикер че билата е в ляво на сливница и технолукс-а.На мен там ми е доста по близко от Peoples не че ми пречи нещо и за там ,ама или съм на работа или си забравям ,за неделните към 11 си спя обикновенно още :D Колегите от алфа форума са май на билата в надежда ама сега на тоя студ не ги знам на паркинга ли седят или са в кафе.
                        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Kuku написа:
                          .... имам предвид на паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР http://bgmaps.com/services/maps/redi...f19ca19ba0f923

Коментар

Sparco_Racing написа:
                            Някой от Хаджи Димитър,Левски,Суха река и околията ???
                            Аз...... Предлагам на ОМВто до Била Знаеш ли, че си ми комшия по къща в Подуене....
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Rigel написа:
                              Kuku написа:
                              .... имам предвид на паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР http://bgmaps.com/services/maps/redi...f19ca19ba0f923
                              Точно там! :D
                              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                              Среден разход на газ

Коментар

Working...
                              X