Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Квартални срещи.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krassko написа:
    Стрелбище, Гоце Делчев, Иван Вазов, Красно цело, Борово и околните примерно в Калипсо има каде да се паркира а и вътре има големи сепарета
    Да, и много се стрелят там. Аз живея там, ако нещо се организира ще дойда. :D
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

masterkar написа:
      Rigel написа:
      Kuku написа:
      "Билла" и "Практикер", между "Обеля" и "Люлин"?!?!?! Къде е това?
      .... имам предвид на паркинга на ХИТ и ПРАКТИКЕР http://bgmaps.com/services/maps/redi...f19ca19ba0f923
      Точно там! :D
      Сетих сеее Казвайте кога и съм там Само този четвъртък от 20ч. не мога, че вече имам уговорка...

Коментар

Е, ква стана тя ... колко квартали в София толкова срещи ...Сега за всички живеещи в Хиподрума - като мен предлагам да се събираме в "Peoples" до Била2 и хотел Форум Нали все пак сме автомобилен форум, а не пешеходен. Не вярвям да е голям проблем в неделя да се прекоси половин София и да се видим всички заедно ...

Коментар

В четвъртък 19.30 е добре мисля. Нека тази седмица се срещнем пред Практикер. ilkor, кварталните срещи за заместител на срещата в Пийпълс в четвъртък. Поне с тази идея пуснах темата.Когато се оформят местата и часовете, мисля да пуснем една обща тема. Но за това по-късно ще се мисли. По-старите потребители помнят на какво ниво бяха тези срещи преди. Ако възродим тази тредиция ще е много добре, пък и в неделя в Пийпълс ще се събираме, не пречи.
          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
          Трезвен ТУК не пиша!
          Un Italiano Vero

Коментар

blagun написа:
            Sparco_Racing написа:
            Някой от Хаджи Димитър,Левски,Суха река и околията ???
            Знаеш ли, че си ми комшия по къща в Подуене....
            Да ти каже не съм защото там само е гаража на моя приятел и там правим колата,иначе живея с/у другото ОМВ на "Резбарска"

Коментар

Аз утре ще намина, нали последно паркинга на Практикер, 19.30?Нищо че днес си е стандартната ни на Екото.
              Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
              Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Аз мисля да намина днес на екото
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

а аз като не познавам никой, може ли да цъфна в неделя при въпросния пеоплес? ако го намера разбира се? е, познавам де, ама само косвено И ми кажете кво правите на срещички, та да се подготва по конспекта.

Коментар

Oбявявам среща в Четвъртък в 19 ч на ОМВ "Вл.Вазов" (след моста Чавдар) за всички които са от Подуяне и околия..Ако има желаещи там съм с Бегачката която ще е готова най-после

Коментар

Sparco_Racing написа:
                      Oбявявам среща в Четвъртък в 19 ч на ОМВ "Вл.Вазов" (след моста Чавдар) за всички които са от Подуяне и околия..Ако има желаещи там съм с Бегачката която ще е готова най-после
                      Ако ще е готова ще дойда, иначе НЕ..
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Коментар

Днес, 25.10.2007г., дали ще се организираме да направим една среща за "Надежда" и региона, примерно в 20ч.

Коментар

Аз съм за.Какво ще кажете за среща на Атлантик (Орион) ?
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Други желаещи, колеги?

Коментар

За тази седмица желаещи?

Коментар

Working...
                                X