krassko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Квартални срещи.
Collapse
X
-
masterkar написа:Rigel написа:Kuku написа:"Билла" и "Практикер", между "Обеля" и "Люлин"?!?!?! Къде е това?
Коментар
-
Е, ква стана тя ... колко квартали в София толкова срещи ...Сега за всички живеещи в Хиподрума - като мен предлагам да се събираме в "Peoples" до Била2 и хотел Форум Нали все пак сме автомобилен форум, а не пешеходен. Не вярвям да е голям проблем в неделя да се прекоси половин София и да се видим всички заедно ...
Коментар
-
В четвъртък 19.30 е добре мисля. Нека тази седмица се срещнем пред Практикер. ilkor, кварталните срещи за заместител на срещата в Пийпълс в четвъртък. Поне с тази идея пуснах темата.Когато се оформят местата и часовете, мисля да пуснем една обща тема. Но за това по-късно ще се мисли. По-старите потребители помнят на какво ниво бяха тези срещи преди. Ако възродим тази тредиция ще е много добре, пък и в неделя в Пийпълс ще се събираме, не пречи.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Sparco_Racing написа:Oбявявам среща в Четвъртък в 19 ч на ОМВ "Вл.Вазов" (след моста Чавдар) за всички които са от Подуяне и околия..Ако има желаещи там съм с Бегачката която ще е готова най-послеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар