Аз бях там точно в 11:39 и нямаше никой (и в кафето също)обаче ми се наложи да си тръгна.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Колеги, то и мен ме домързя от дъжда.. и понеже ми е първи път искам да е перфектно Ще да дойда да си поприказваме, че за фиат никой не иска да си говорим... пп. и за формула 1 можем да си полафим, ама да не ме биете
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Абе съмнителна е тая работа! Часът на снимката се разминава, няма свидетели на кадрото... Ама нали и мен ме нямаше, ще трябва да ти се зачете присъствието! А Nino беше ли?P.S. Аз изобщо не можах и да тръгна - аман от хора, дето времето на другите и поетите ангажименти ги нямат за нищо...
Там бяхме вееее... ! Наско ме взе към 11.50, но си бяхме постоянното присъствие на БЗНС, е, естествено само главния секретар (Pecho) го нямаше, ама като за първи път му е простено! Уплаши се,че съм без кола, да не метна некое и друго питие, па да го накарам за черпи за закъснението и го Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 ОТНЕМА!
Там бяхме вееее... ! Наско ме взе към 11.50, но си бяхме постоянното присъствие на БЗНС, е, естествено само главния секретар (Pecho) го нямаше, ама като за първи път му е простено! Уплаши се,че съм без кола, да не метна некое и друго питие, па да го накарам за черпи за закъснението и го Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 ОТНЕМА!
Ууу бе! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Главния секретар!? Май си метнал питиетата и без мен! :DАбе изглежда и следващата неделя ще съм леко ангажиран, иначе да те видя колко ще изпиеш!
Пропусна за дълго тази възможност! Не, че съм станал хард въздържател, но силно се надявам да съм вече с кола... така, че сори...
В такъв случай, ще трябва аз да се прежаля да дойда без кола! С удоволствие ще изпия едно малко, двойно, с индиго, пред огледало, няколко пъти! (майтап бе Уили, нали ме знаеш какъв пияч съм) :D
Хаиде хора в неделя се надявам да не забравите да дойдете.Аз съм тама такаче ви чакам и вас.А и в дъжда се сабрахме ама както знаете срещете е от 11 ама всички се сабрахме към 12 и малко и бяхме цела тълпа от 5-6 човека. :P
Коментар