Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещите зад "Била" на"Peoples" - Архив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам намерение да доведа едно Браво. С бая неща за правене, кое-дребно-кое не...Дано е добро времето!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Абе като не е хубаво - ще раздуем клюката в кафенето! Тая седмица има какво да бистрим!
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

хаха може да намина ама се чудя какво да направя на моята ) или да дойда само за подкрепа :P
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Ако жената не роди до другата неделя, набирам хора за среща. Моята Брадва трябва вече да е готова и ще съм на линия. Някой желаещ?

Коментар

Аз шъ сада пипероо и ша плевя муечка за заеко....ам шъ съ упитъм да дода... Междудругото ДА ЖИВЕЕ КомунизЪма...

Коментар

sasco написа:
              Аз шъ сада пипероо и ша плевя муечка за заеко....ам шъ съ упитъм да дода... Междудругото ДА ЖИВЕЕ КомунизЪма...
              А, мани,мани без тебе нема изкара говедаро!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Много добра среща стана...Дано всички разберат какво точно става с тия форуми!Много хора се събрахме и сме на едно мнение....така трябва и да бъде!Няма 2 форума, има 4000-2-ма.

Коментар

А в Четвъртък дали ще има среща?Или?Мисля и аз да се дотътря най-накрая :D
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ами както обикновенно ще има среща друг е въпроса колко хора ще се съберем.Аз съм там поне да се похваля с подобренята по музиката ми.

Коментар

Хайде за неделя. Там съм. По-удобно ми е през почивните дни.Сега дори темите за раздумка са се увеличили с пъти в сравнение с предишната неделя.
                      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Аз пращах на всички лс, че се преместихме в новия форум. Естествено с уважение към администратора на стария. Продължавам да го уважавам като човек, но и да не уважавам постъпката му.Познайте - сега ЛС в стария форум е забранено Е, сепечелихме! Ха честито! :Dpakumba, ако видиш това съобщение, погледни първа страница, вече се събираме СОЛИДНА група в неделя и е много интересно.За четвъртък имам важна работа и няма да мога да дойда

Коментар

И аз ще гледам да мина в неделя, но само ако колата ми е оправена, че няма с кой да сляза.

Коментар

Ммм добрее ама не разбрах за Четвъртък мераклии има ли? :D
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Среща на кафето зад Била Четвъртък от 19ч

Среща на кафето зад Била Четвъртък от 19ч ако има да дойдатпиша и вдругия форум така че който изка да идва
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

doofiat написа:
                                И аз ще гледам да мина в неделя, но само ако колата ми е оправена, че няма с кой да сляза.
                                Е, тя и мойта май не е оправена напълно ама пак ще дойда. Фичо пак ме нерви нещо!
                                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X