Лошо ми е бате особенно от това, което ми каза Кире-Алфонс , преди 2 минути
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Срещите зад "Била" на"Peoples" - Архив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз ще мина, ама (пак) след 12 ч. Между другото, днес изрових един вентилатор (такъв за в купето, дето се включва в запалката). Та мисля да го подаря на някой без климатик (или с, ама неработещ). Досущ като тези е, дето ги слагаха в москвичите! Хайде народе на далаверата, лято иде! :D Doofiat, доколкото разбирам си спешен? Има ли кой да те докара (ако си забравил да ходиш)? :Pex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
doofiat написа:Ихаааа супер! Илко, Влади, Марто, Лъчо, Пешо, GTipo, Ники и т.н. ще ви чакаме утре!П.С. Влади, дай да видим на живо новите джанти и гуми :D
Коментар
-
Какво се случи днес?! Случи се това, че всички Фиатки бяха здрави и нямаха нужда от никакви ремонтни работи. Никой шофьор на Фиат не се изцапа. Така е, купи си Фиат, за да ти е мирна главата Днес ще отбележа, че не всички дойдоха с колите си - имаше пешеходци Добре, че бяха Наско-транс (жълтия автомобил на снимките), че да ме хвърли до мястото на срещата, а Нино-експрес да ме върне. Ще се оплача в таксиметровите им компании, че бачкат по евротарифи Добра среща се получи. Последните си тръгнаха в 16 часа П.С. Дабълчо не дойде на срещата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар