Бая хора бяха. Само едно возило не беше фиат, ама щото беше на две гуми и с педали Илко пак ни събра очите с високи технологии....Обсъдихме почти всичо, дори и чаршафите на съседката на един колега
За съжаление май няма да се видим като "колеги" или поне аз май няма да взимам изобщо Фиат! Сделката ми се провали, замотаха ме много, май и капарото ми ще изгори.... и след толкова простотии, май ще си с върна на това което исках и преди тази хубава "оферта" с Бравата... ще си взема едно френско дизелче, най-вероятно 306, каквото и търсех най-много.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
аз бях писъл но никой не отговори и снощи го изгрих а и не можах да дойда че правихме един Мерцедес и после стана късно остава за НЕДЕЛЯ И да си носите яица нали е Велигден :D
ВелиГи ключарю, няма ли да ходиш за ВелиГден във ВелинКрад?
аз бях писъл но никой не отговори и снощи го изгрих а и не можах да дойда че правихме един Мерцедес и после стана късно остава за НЕДЕЛЯ И да си носите яица нали е Велигден :D
ВелиГи ключарю, няма ли да ходиш за ВелиГден във ВелинКрад?
Коментар