Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Срещите зад "Била" на"Peoples" - Архив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хе-хе. Макар че имам две "Цевтя" в къщата ще отскоча за срещата. Плюс това искам да раздвижа новата ми придобивка, която няма да ми харчи бензин, а ще ме дарява със здарве. Днес си купих колелце, та малко фитнес няма да ми се отрази зле.Стояне, дано дойдеш та да се видим на маса отново.

Коментар

И аз ще се донеса......хе-хе-хе........да не притесним само хубавата сервитьорка де.....визирам...Слависта.....че нещо го е подгонила май.....стаа въпрос за деня на лъжата.....
      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
      Трезвен ТУК не пиша!
      Un Italiano Vero

Коментар

Аз няма да дойда по обясними причини - Бравата е в Италсервиз.

Коментар

И аз няма да успея,че съм канен на обяд на имен ден
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Stilo написа:
            Хе-хе. Макар че имам две "Цевтя" в къщата ще отскоча за срещата. Плюс това искам да раздвижа новата ми придобивка, която няма да ми харчи бензин, а ще ме дарява със здарве. Днес си купих колелце, та малко фитнес няма да ми се отрази зле.Стояне, дано дойдеш та да се видим на маса отново.
            Там съм, към 12:00.
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

nikolai_slavista написа:
              blagun написа:
              Аз няма да мога да дойда Ще ходя на вилата ми
              Не се прави и идваи.Дори на бояна не идваш вече.Днеска пак ще бъда там ако има желаещи да идват(ако невали разбирасе).
              Не е верно....... Четвъртък ходих до Бояна НО теб те нямаше..... Днес ще ходя да си правя малко "цър-пър" на вилата, а за вечерта може да отскочим до Бояна с приятели, ако не вали
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                nikolai_slavista написа:
                blagun написа:
                Аз няма да мога да дойда Ще ходя на вилата ми
                Не се прави и идваи.Дори на бояна не идваш вече.Днеска пак ще бъда там ако има желаещи да идват(ако невали разбирасе).
                Не е верно....... Четвъртък ходих до Бояна НО теб те нямаше..... Днес ще ходя да си правя малко "цър-пър" на вилата, а за вечерта може да отскочим до Бояна с приятели, ако не вали
                Ако ше ходиш към бояната звънни да се довлека и аз
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Страхотна среща се получи. Толкова много хора не съм виждал от Узана.Сега времето се оправя и надеждите са да се виждаме все повече хора. В напрегнатата седмица има нужда от разнообразие все пак...
                  Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Аре бе, една снимка ли няма да сложите... да Ви се порадваме, че някои не можахме да дойдем!
                    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                      Аре бе, една снимка ли няма да сложите... да Ви се порадваме, че някои не можахме да дойдем!
                      Точно. Аз сега съм на Алка-залцер. Имам двама колеги дето много се интересуват от купуване на Фиат, мислех да ги водя тази неделя да видят това -онова...другата ще да е.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Nino написа:
                        А така и аз неможах да дойда а снимки нъцки

Коментар

Много прилична среща се получи! Само дето имаше леко възрастово групиране!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                            Много прилична среща се получи! Само дето имаше леко възрастово групиране!
                            Ми те краставите магарета... :D (абе нали не беше по форуми )
                            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

среща

и не идвайте с малките деца че не може човек една дума да си каже макар че на сина му харесаха някой каки-само тези кадето му обръщат внимание :D
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ами аз миналия път доведох дъщеря ми за да я запозная със сина ти ама тогава го нямаше Щеше да си занимават двамата и да ни оставят на мира ...

Коментар

Working...
                                X