Посъбрахме се Добре беше ама май никои не прави нищо по колата си )) Само дето вартяхте гуми :P /И аз де /А може ли да ми кажете ника на колегата дето беше там от квартала, с бялото фиатче 1.3 дизел...
Не е вярно, че никой не прави нищо по колата си, с общи усулия се опитахме да оправим фаровете ми, но не успяхме..... трябва нова конзола за светлините
Какво разбираш под нова конзола-гредата която свързва двата калника и носи фаровете ли.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
А може ли да ми кажете ника на колегата дето беше там от квартала, с бялото фиатче 1.3 дизел...
Ника на Колегата(Милен) с бялото Уно е "Frost_mh"
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Посъбрахме се Добре беше ама май никои не прави нищо по колата си )) Само дето вартяхте гуми :P /И аз де /А може ли да ми кажете ника на колегата дето беше там от квартала, с бялото фиатче 1.3 дизел...
Не е вярно, че никой не прави нищо по колата си, с общи усулия се опитахме да оправим фаровете ми, но не успяхме..... трябва нова конзола за светлините
Какво разбираш под нова конзола-гредата която свързва двата калника и носи фаровете ли.
Конзолата, на която са двете лостчета - за светлините и за чистачките, че са едно цяло
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Ми то твоите фарове са неспасяеми.Щом ние неможахме да ти помогнем няма кой. Абе колата ти много върви, ти беше от първите който изръчкаха колите си като си тръгвахте след тебе имаше още много.
Тя моята кола си понавървява де Аз я изръчках от нерви, че пак трябва да давам пари за некви глупави ремонти на лостчета.....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Здравейте хорица В най-скоро време мисля да ви обезпокоя с присъствието си на някоя среща До края на седмицата някъде трябва да си взема новата кола - ФИАТ и ще дойда да ви подосаждам малко
Аз няма да успея тази неделя да я доведа мойта Фифи Живот и здраве другата седмица. А да ви питам, защо толкова рано правите срещите? Все пак е неделя време за спане
Коментар