Трябва по-често да идваш без колата - я каква хроника си спретнал! За следващата среща може пак да има награда - за най-добре работещ оригинален касетофон на Браво/Брава (абе просто си открих колекцията касети от едно време :D ).
Добре беше, ама другия път ако е по-топло времето цена няма да има. Измръзнах и сега трябва да пия едно малко няколко пъти, че да не хвана хрема... П.С. Наско, забравих да ти покажа гумичката бе!
Добре беше, ама другия път ако е по-топло времето цена няма да има. Измръзнах и сега трябва да пия едно малко няколко пъти, че да не хвана хрема... П.С. Наско, забравих да ти покажа гумичката бе!
Следващата неделя ще я погледна...Аз затова се прибрах по рано да си запаля камината и сега ми е рахат
Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
doofiat написа:На срещата бе засечен и италианския шпионин Mr. Green Mr. Green Mr. GreenРазкрихме ли го най сетне.Другия път за наказание ще го запушим с кулите данеможе да излезне. Аз съм двоен агент!
Какво става сега в четвъртък ще има ли събиране или направо в Неделя ще се видим на хубавото време.До колкото разбрах ще бъде доста топло събота и неделя.Такче казвайте какво правим аз нямам проблем да дойда и в четвъртък.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Коментар