По молба на ключаря пускам темата за да напомня за неделната среща.
Предлагам да се направи една тема по модел на "Чат за пловдивските срещи" защото станаха 160 теми за Peoples и за Била - напълнихте раздела с едно и също! А старите теми -
Прикачени файлове
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Нещо кат’ чуеш за тъща ставаш нервен бре!! Ми купи и ягуар бре!!! .................................................Нещастен зет решил да се отърве от тъща си.Приятелите му го посъветвали.- За да изглежда като злополука, купи й един москвич на старо - ще се пребие с него.След няколко дни тъщата потрошила москвича, но без даже да се натърти.- Ще ти трябва нещо по-бързичко - рекли приятелите. - Вземи една лада, сигурна работа!След три дни срещат нещастния зет - печален.- Какво става?- И ладата потроши! А на нея - нищо!- Братче - рекли добрите приятели, - ще трябва да се бръкнеш - вземи един ягуар, да ти е мирна главата!След още три дни срещнали вече бившия зет - целият в траур, но ухилен до ушите.- Изяде я! - викнал отдалече. - Три дни я яде, ягуарът му с ягуар, но до шушка я изяде.
Аз ще дойда утре заедно с НСО, че Брадвата е в бокса от днес до неопределено време Някой друг ще идва ли или ще си пишеш неизвинени Ще чакам и Дабълчо да се появи заедно с Blue или обратното
Аз ще дойда утре заедно с НСО, че Брадвата е в бокса от днес до неопределено време Някой друг ще идва ли или ще си пишеш неизвинени Ще чакам и Дабълчо да се появи заедно с Blue или обратното
Наско /НСО/ ми се обади току що.Там сме утре! Ще ближем раните на някоя турбодизелова Бра/д/ва
Наско /НСО/ ми се обади току що.Там сме утре! Ще ближем раните на някоя турбодизелова Бра/д/ва
Коментар