Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2007

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ИТАЛФЕСТ 2007

По принцип силно преставяне на ФИАТ но нито една БРАВА И БРАВО на старта само двама човека отсрамиха двата модела на майсторското шофиране. ДА ПОЗДРАВИМ КОЛЕГИТЕ С ДВЕТЕ КОЛИ

Мястото на снимките не е тук ама айде.Кой е колегата със Бравото с регистрация ВТ регнат ли е във форума.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: ИТАЛФЕСТ 2007

qnisZ написа:
      По принцип силно преставяне на ФИАТ но нито една БРАВА И БРАВО на старта на майсторското шофиране.
      Де да бях дошъл и аз щях да застана,но за съжеление колата ми е в такъв стадий в момента
      Прикачени файлове

Коментар

Tornado написа:
        Мястото на снимките не е тук ама айде.Кой е колегата със Бравото с регистрация ВТ регнат ли е във форума.
        Да колегата deadairplane
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Уф вярно той ми беше споменал от къде е айде започнах да забравям вече.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В три различни раздела се пуснаха темички за Италфеста Sparco_Racing дай да видим повече за какво иде реч на твоето проектче
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
              Sparco_Racing дай да видим повече за какво иде реч на твоето проектче
              Kakво да ви покажа???Това са снимки от днес в 18ч ж момента се напасват издувките и праговете ... После ще падне голямото китосване И боя чака

Коментар

Sparco_Racing написа:
                soulkeeper написа:
                Kakво да ви покажа???Това са снимки от днес в 18ч ж момента се напасват издувките и праговете ... После ще падне голямото китосване И боя чака
                ами още снимки да разкажеш малко повече , ти ли си ги правиш броните някой ти го прави или ? Джанти има ли какви са стана ми и нтересно
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                  Sparco_Racing написа:
                  soulkeeper написа:
                  ами още снимки да разкажеш малко повече , ти ли си ги правиш броните някой ти го прави или ? Джанти има ли какви са стана ми и нтересно
                  E са ще направа една тема в Тунинг раздела и там ще пишем че тук не е за тва

Коментар

От ИталФест качих малко снимки в "срещи". Сега качвам малко клипчета във VBOX-а.

Коментар

А в майсторското шофиране добре ни представи и колегата kiler_4o с Пунтото си. Яни го е пропуснал вероятно...

Коментар

Immortal написа:
                        А в майсторското шофиране добре ни представи и колегата kiler_4o с Пунтото си. Яни го е пропуснал вероятно...
                        и колегата TURBO ни представи добре със синьо пунто 1,2 спортинг 2001год подобно като на kiler_4o по цвят със време 35 сек което беше 2ро за момента в който си тръгнахме това е младата надежда на форума само на 17 год :D
                        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                            Tornado написа:
                            Това съм аз бре забраи ли че съм от Свищов. Ама не се състезавах аз за съжаление, само си дадох колата.
                            А бе как така си даваш колата и то за ралита, аз жената давам ама колата не давам.
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Коментар

Working...
                              X