Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе някой не ме ли е снимал мене на старта че няма една снимка там
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

stef написа:
      на мен това ми е първия фест и ми хареса много, бях със групата от пловдив без да се запознавам с тях :D накрая на майсторското шофиране бях и до колегата феникс от варна и колегата от сливен със синята темпра ама пак си напрвих трайчо и не се запознах със тях що и аз незнам
      пусти срам ама ние не хапем те на колегите със сиво-синята темпра само номера им сливенски май...иначе са от Ямбол (е, живяхме десетина години в Сливен, но се върнахме)

Коментар

1115 написа:
        Аз пък освен Иво, З и Ключар друг не видях - все се оглеждах за Явор ама го изпуснах накрая.Аааа видях колегата Иммортал ама много лошо гледаше и непосмях да го заговоря Мислех, че ще дойдете на вечерята ама пак само Иво беше.
        Как бе и аз бях :P
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Коментар

Grisha написа:
            1115 написа:
            Аз пък освен Иво, З и Ключар друг не видях - все се оглеждах за Явор ама го изпуснах накрая.Аааа видях колегата Иммортал ама много лошо гледаше и непосмях да го заговоря Мислех, че ще дойдете на вечерята ама пак само Иво беше.
            Как бе и аз бях :P
            Верно, ама незнам теб защо все те забравям.А Яворе - аз колата ти я виях, но теб около нея не. Все се оглеждах за някой, който прилича на снимките от форума, но уви не те мернах.

Коментар

Егаси му колко италянки Аз не можах да дойда.След шоуто сигурно е имало Я си признавайте
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

stef написа:
                на мен това ми е първия фест и ми хареса много, бях със групата от пловдив без да се запознавам с тях :D накрая на майсторското шофиране бях и до колегата феникс от варна и колегата от сливен със синята темпра ама пак си напрвих трайчо и не се запознах със тях що и аз незнам
                Па да се беше запознал, до сега никои не сме изяли.
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

е къде ни забравяте и нас май с почти всички от форума се запознахме, с изключение на Вал Макри (мисля той участва или поне купето беше там)
                  Slavi_Lancia написа:
                  stef написа:
                  Па да се беше запознал, до сега никои не сме изяли.
                  Май някой ще бъде глобен с нещо като бира с мезе.....
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Радвам се че успях да посетя и този Италфест.Поговорих си с някои от колегите, нагледах се на красиви автомобили въобще прекарах чудесен Week-end Направи ми впечатление липсата на участие от страна на вносителите. Много ми хареса как ускоряваше зелената 145-ца и старата черна Srpint - легенда
                    FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
                    FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
                    FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Working...
                    X