Хайде ... колеги ... започна се ......Предната седмица ... 10.08 ... се видяхме .... 6 човека .... от 13 .... регистрирани ...Надявам се да сме поне толкова пак .......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
17.08.2005 на OMV /на гарата/ в Русе - 19.00
Collapse
X
-
mariobg
-
mariobg
-
mariobg
-
Да предложа и аз нещо. Значи аз едва ли ще съм много в самия град, макар че може на жена ми да и хрумне да почисти примерно апартамента ...знам ли.Та какво предлагам - имам къща на едно село - Божичен - на 18км от града и ако искате можем да спретнем едно загряване преди Италфеста. Там няма кой да ни притеснява и мисля че ще се получи хубаво парти. Ще направим едно барбекю с порядъчно количество бири и т.н. Малко късно се сетих за тази идея, но всеки който може да дойде да се чувства поканен . Много ще се радвам да наминете макар, че сигурно в събота много хора са заети .Да се чувстват поканени всички алфисти, собствениците на фиатове и ланчии.Та значи - събота 20.08.2005г. Италпарти в село "Божичен". Къщата е на главната след черквата и ще я познаете по паркираното Типо отпред. Начало 18ч.
Коментар
-
mariobg
-
1115 написа:Да се чувстват поканени всички алфисти, собствениците на фиатове и ланчии.1115 написа:Начало 18ч.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
1115 написа:имам къща на едно село - Божичен - на 18км от града и ако искате можем да спретнем едно загряване преди Италфеста. Там няма кой да ни притеснява и мисля че ще се получи хубаво парти. Ще направим едно барбекю с порядъчно количество бири и т.н.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
mariobg
Реклама
Collapse
Коментар