Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ОФИЦИАЛНА ВЕЧЕРЯ НА "ИТАЛФЕСТ 2007"-избор на меню.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ОФИЦИАЛНА ВЕЧЕРЯ НА "ИТАЛФЕСТ 2007"-избор на меню.

Току-що получих три примерни варианта на меню за вечерята на 6-ти Октомври, от които трябва предварително да заявим бройки и по този начин да улесним работата на ресторанта, а и да направим нашия престой по-приятен, без нервно чакане на поръчки ВАРИАНТ 1 - ПИЛЕШКО МЕНЮ - 15лв.Овчарска салата.Пилешко филе с гъби и топла гарнитура.Хляб.Безалкохолно.Десерт - паста.ВАРИАНТ 2 - СВИНСКО МЕНЮ - 16лв.Шопска салата.Мешана скара.Хляб.Безалкохолно.Десерт - паста.ВАРИАНТ 3 - РИБНО МЕНЮ - 15лв.Мешана салата.Пастърва с гарнитура.Хляб.Безалкохолно.Десерт - паста.Моля отбелязвайте номер на варианта и брой на менютата, които желаете да поръчате.Благодаря, предварително За 5-ти Октомври ресторанта приема посетители на свободна консумация Краен срок за поръчки 2-ри Октомври

само да питам за кой ресторант става въпрос?
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ресторанта, който е запазен за официалната вечер на 6-ти Октомври, в хотел "Гроди" Снимки трябват ли?

Коментар

Добре, аз имам едно такова въпросче!? След като се съберем вечерта в ресторантчето ще можем ли да се съберем всички? Аз си мисля че тази година ще са доста хора и няма да има място за всички. А как ще познаят че аз съм направил поръчката и трябва да има място ? Другото за което си мисля е че Алфа форума са се организирали много точно и за останалите ще бъде, каквото остане! Дали е така или греша? Ако аз не съм разбрал нещо моля за извинение и моля някой да обясни.
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
        Porsche 944 S2
        http://www.valmcrae.snimka.bg/
        http://vbox7.com/user:val_mcrae
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Re: ОФИЦИАЛНА ВЕЧЕРЯ НА "ИТАЛФЕСТ 2007"-избор на м

Kuku написа:
          Току-що получих три примерни варианта на меню за вечерята на 6-ти Октомври, от които трябва предварително да заявим бройки и по този начин да улесним работата на ресторанта, а и да направим нашия престой по-приятен, без нервно чакане на поръчки ВАРИАНТ 1 - ПИЛЕШКО МЕНЮ - 15лв.Овчарска салата.Пилешко филе с гъби и топла гарнитура.Хляб.Безалкохолно.Десерт - паста.ВАРИАНТ 2 - СВИНСКО МЕНЮ - 16лв.Шопска салата.Мешана скара.Хляб.Безалкохолно.Десерт - паста.ВАРИАНТ 3 - РИБНО МЕНЮ - 15лв.Мешана салата.Пастърва с гарнитура.Хляб.Безалкохолно.Десерт - паста.Моля отбелязвайте номер на варианта и брой на менютата, които желаете да поръчате.Благодаря, предварително За 5-ти Октомври ресторанта приема посетители на свободна консумация Краен срок за поръчки 2-ри Октомври
          Не мислиш ли,че отговорите ще са винаги на кантар?Тогава какво?

Коментар

Ресторанта има капцитет за 250 човека и не вярвам да дойдат повече от 250 човека, поне до сега не е имало никога толкова много хора вечерта, затова мисля, че и сега няма да има проблем След като изберете меню от вариантите, срещу избора на всеки ще фигурира ник и съответно менюто му ще бъде сервирано пред ника, а за да има никчета в ресторанта ще се погрижим аз и другите колеги, които ще отидем още в петък или другия вариант е след като заявим общя бройка на менютата, всеки на място да каже на сервитьорките, какво меню има заявено, та смятам организацията на ресторанта да не е проблем Другото, което искам да знаете е, че ресторанта е ресторант за всички, НЕ само за един клуб и се организира за всички посетители, без значение от клубната принадлежност Саско, какъв кантар?! -Всеки си избира меню и за всеки се сервира каквото е избрал

Коментар

Kuku написа:
              Ресторанта има капцитет за 250 човека и не вярвам да дойдат повече от 250 човека, поне до сега не е имало никога толкова много хора вечерта, затова мисля, че и сега няма да има проблем След като изберете меню от вариантите, срещу избора на всеки ще фигурира ник и съответно менюто му ще бъде сервирано пред ника, а за да има никчета в ресторанта ще се погрижим аз и другите колеги, които ще отидем още в петък или другия вариант е след като заявим общя бройка на менютата, всеки на място да каже на сервитьорките, какво меню има заявено, та смятам организацията на ресторанта да не е проблем Другото, което искам да знаете е, че ресторанта е ресторант за всички, НЕ само за един клуб и се организира за всички посетители, без значение от клубната принадлежност Саско, какъв кантар?! -Всеки си избира меню и за всеки се сервира каквото е избрал
              ОК,извинявай и се съгласих

Коментар

за мен 1 бр. от меню 1 и 1 бр. от меню 2 до никчето :D а пък ако ще и да е с бираааааааа
                Croma 2.0 ie
                www.italcars.org

Коментар

Меню 1, та да ми е по-леко с биричката!
                  Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Поръчвайте колеги, утре е крайния срок

Коментар

Kuku написа:
                      Поръчвайте колеги, утре е крайния срок
                      За да не хартисаме и ние ...меню 1 - 1 бр.меню 3 - 1 бр.
                      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Меню 1 - 2 пъти ("демек" за двама )Благодаря!
                        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                        Porsche 944 S2
                        http://www.valmcrae.snimka.bg/
                        http://vbox7.com/user:val_mcrae
                        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

ВАРИАНТ 1 - ПИЛЕШКО МЕНЮ - 1бр.ВАРИАНТ 2 - СВИНСКО МЕНЮ - 2бр.Това е от мен
                          Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                          Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                          BlueStorm transforms . . .
                          . . . !!!

Коментар

Възможно ли е да се избира и на място? Щото още не знам дали въобще ще идвам..камо ли меню да избирам.
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Разбира се, но сигурно ще се наложи да почакаш за поръчката си по-дълго, иначе няма проблем

Коментар

Working...
                              X