От Италфест 2005 има традиция Жорко (хиляди благодарности) да отпечатва лепенки (стикерчета за предното стъкло) с никовете на хората, пишещи във форума и присъстващи на Италфеста. Тази година обаче е възпрепятстван и за малко да пропадне това прекрасно нещо. Появи се обаче един Пич, който винаги е помагал и благодарение на него тази традиция ще се запази и на таз годишния Италфест. Моля всеки, който е сериозен и ще присъства на събитиети, и желае ник да пише в темата едно просто - искам стикерче.Ето и малко снимки как изглежда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикерчета с никовете за Италфест 2007
Collapse
X
-
Няма да бъда на италфест, но ако може и за мен стикерче с ника, ще е супер. Между другото това и по-рано си го мислех, че няма да е лошо, ако с официалния стикер може да се поръча и стикер с ника от форума, даже си мислех някъде в Пазарджик да поръчам да ми направят. Ето вижте колко добре би било: виждаш кола със стикер на форума, прочиташ ника, отваряш тефтерчето, в което си записал никовете - врагове. Ако има съвпадение, вадиш бухалката и ... За хората без чувство за хумор уточнявам, че това е майтап.Но не е майтап, че наистина искам стикер с ника .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
стикер
да си направим за тези от София / щото са ми по близо/може да пусна а дали да неги изрежем ако са по големи около 2/ 5смили колкото е името но височина 2 см напишете кой ще идва мисля че няма да е скъпо а нещо цветове един ли да е за всички /нали колите са различни зветове / бял или пък жълт
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар