Аз дойдох малко по-късно, фиатите май бяхме 5 ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в Бургас
Collapse
X
-
Ами като познавам тях и са ми приятели - така ще е ... приятелите ми от фиат клуба не дойдоха ... с теб не се познаваме, ако дойдеш другия път пак ще се запознаем ... ако дойда аз де ... все пак другия път ще е деня след бала и не се знае дали ще мога да дойда А това алфа или фиат - каква е разликата ? - алфите са просто с друга емблема, иначе пак са си фиат... Не виждам какво лошо има ... Предния път прескочих и до срещата на БМВ клуба, какво - да ме линчуват ли ? Там не ги познавам, но ми беше интересно как се събират ... и те се събират много повече, от колкото нас ... А дали при алфите или фиатите - няма такова нещо - при алфите И при фиатите ... Не се събираме в 1 ден, за да се делим. Събираме се защото сме фенове на едно и също, алфаджиите си падат малко сектанти, но не всички ... Когато се съберем и фиати и алфи - тогава срещата няма да е смешна ... А между другото какво разбираш под "смешна" ?
Коментар
-
аз писах и във Важната тема, ама да кажа и тука.....в събота, сигурно ще идваме към Бургас да почетем Килърчо.... или ако нещо се размине идването, мога да пратя стикери по колегата donnna стикери. Та казвайте колко стикери да вземам с мен или да пращам по колегата. Вдигат с 15 коня мощта на маторя и да кежете ако искате за външно или вътрешно залепване..... цената е символична само левче.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Абе Емо, коя е колата на последната снимка?АААААА извинете.Сетих се от къде е снимката. Брях викам къде е била мойта кола из тез шубрациТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Никой друг от Бургас ли не иска.....по обяд ще се домъкнем из вашия град, знам че сбирката ви е в неделя, ама някой ще бъде ли свободен да ни разведе.... може да се изгубим не знаем къде да отидем, освен да обикаляме из морската ви градина, но пък може и да има нещо интересно за виждане... пък после някой да каже...ееееееей що не отидохте до там, да видите онова, да чуете другото...СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
деси_бургас написа:Аз Аз Аз , мойе ли стикер ще си го взема по Крум , сттава лиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар