Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"по несериозни" се пише с "-" по средата Аз тази събота и неделя съм на божура, така че ако организирате нещо за тогава - не ме бройте ...

Коментар

с тире без тире несериозни сте и тва е. само пишете тука и нищо. вчера ми разправяха за алфите, в неделя се сабрали, другата седмица пак. аз откакто си взех фиатчето само слушам за тези срещи и все нищо. аи земете се стегнете и организираите нещо.
      Fiat Bravo GT

Коментар

аиде кажете нещо де, идват почивните дни. направо се излагате. имам чуството че е по лесно да се организират гонки отколкото среща на фиатите.
        Fiat Bravo GT

Коментар

Свободен съм утре, но съм настинал малко. Ако се организирате може да мина
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Ще става ли нещо?
            Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
            http://fiat.comnet.bg/

Коментар

тъй, предлагам тази неделя (алфите също ще се събират, защото се събират всяка ВТОРА и ПОСЛЕДНА неделя от месеца) да се съберем към 16:00 - за да може да си видим колите и да седнем някъде ... какво ще кажете за 16:00 на паркинга на автото в неделя (27ми) ?

Коментар

На 27-ми съм свободен. Писах и във форума на Алфа. Остава да уточним час.kiler_4o, ади да е на West-a. К’во ще правим на тоя паркинг? :P
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

А и в 4-5 вече почва да става тъмно, кога ще ги гледаме тея коли
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ей немога да повярвам. аиде до 27-ми. а на 26-ти някои ще ходи ли на гонки?
                    Fiat Bravo GT

Коментар

Да, аз ще ида с метановата уредба да им скъсам шортите :D

Коментар

може да се пуснеш, ама на друга дистанция, примерно 2000 км. без презареждане. :D сериозно някои ще ходи ли?
                        Fiat Bravo GT

Коментар

Къде ги правят тези гонки, че да дойда с Mими да ви разбия? :D
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

ами или на изхода за созопол или за сарафово на лукоил.
                            Fiat Bravo GT

Коментар

Айде ако не се развали много времето към 14:00 на Уеста в неделя.

Коментар

FabIIveTo написа:
                                ами или на изхода за созопол или за сарафово на лукоил.
                                Дай малко повече инфо де. Днес таман сипах 100 октана 27-ми януари (неделя) 14:00ч. WEST
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Working...
                                X