Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може да направим една междинна среща - по средата на седмицата ... че в края й може да нямам бензин вече :D Пък и в края на седмицата имам р.д. и ще съм зает най-вероятно, а и ще искате да черпя :D

Коментар

аз да идвам с охрана тогава и да питам един приятел от бургас ми каза за някво сабиране всяка първа и последна неделя от месеца за Фиат,Ланча и Алфа. някои да знае нещо по въпроса?
      Fiat Bravo GT

Коментар

FabIIveTo написа:
        аз да идвам с охрана тогава и да питам един приятел от бургас ми каза за някво сабиране всяка първа и последна неделя от месеца за Фиат,Ланча и Алфа. някои да знае нещо по въпроса?
        "Традицията" на фиатите в Бургас беше всяка втора неделя(или събота) на месеца, но сега общо взето организираме малко преди срещите и когато е удобно на повечето. Поне вдин път в месеца се събираме. На последните две срещи имаше предтсвители от Алфа. Общо взето Бургас не сме много изявени.kiler_4o да ти напомня че още не си почерпил за Пунтото, така че поводът ти ще е двоен
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
          FabIIveTo написа:
          "Традицията" на фиатите в Бургас беше всяка втора неделя(или събота) на месеца, но сега общо взето организираме малко преди срещите и когато е удобно на повечето. Поне вдин път в месеца се събираме. На последните две срещи имаше предтсвители от Алфа. Общо взето Бургас не сме много изявени.kiler_4o да ти напомня че още не си почерпил за Пунтото, така че поводът ти ще е двоен
          Бе един въпрос - ти кога почерпи за браДвата, че нещо не помня :DПък ще се съберем ... трябва само да решим кога ...

Коментар

ami aide re6avaite de. 4e idvat praznici i koit nakadeto hvane....posle ve4e dogodina
            Fiat Bravo GT

Коментар

FabIIveTo написа:
              ami aide re6avaite de. 4e idvat praznici i koit nakadeto hvane....posle ve4e dogodina
              Sorry, в момента се подготвям за празнуването на рождения си ден тази вечер, а утре сутринта заминаваме за Благоевград... Аз тази седмица няма да мога...

Коментар

Навити за тази събота?

Коментар

аз. само кажете къде и в колко.
                  Fiat Bravo GT

Коментар

Аз съм на работа и няма да мога да дойда...
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

В събота ще реанимирам след фирмено парти... айде след нова година
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Килърчо до колкото разбрах и той не е тука. Добре айде догодина за да се съберем повечко

Коментар

Interceptor написа:
                          Килъчо до колкото разбрах и той не е тука. Добре айде догодина за да се съберем повечко
                          аа тука съм вече айде да уговорим нещо, аз съм навит ... ако е след 3ти и не черпя - значи не съм взел листовките :D е то аз и за друго имам да черпя ама

Коментар

супер аз на 2-ри се пребирам (ако съм изтрезнял) и ако няма много сняг, че с тея летни гуми.....
                            Fiat Bravo GT

Коментар

Айде да се събираме, че имам да черпя Събота съм от 2 часа на урок по математика, имайте го предвид до към 4-4:30 съм там...

Коментар

ще има ли среща или пак като миналия път... п.п. колежката Деси има нужда от помощ за скоростната кутия
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X