Брех тия алфисти...Ние трудно се събираме толкова хора на национални срещи, пък вижте ги тях...Засрамете се, колеги!Много хубава среща стана. Верно, фиатаджиите бяхме малко, но пък останахме до края
Преди малко се прибрахме. Ще гледам по-късно да пусна линк със снимки.Използваме случая да благодарим на Емо и Мария ,че ни приютиха в тяхния звяр.Другия път с нашия
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Страхотно си изкарахме! Нагледахме се на изпреварвания на голфаджии, катастрофи. Но пък иначе компанията беше много стабилна. Благодарско на домакините - много точни пичове. И аз да благодаря на Емо и Мария.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Срещата стана супер яка. Тъкмо качвам снимките. Ей много вървят тез алфи бе, че на всичкото отгоре и красиви :D
iee написа:
Преди малко се прибрахме. Ще гледам по-късно да пусна линк със снимки.Използваме случая да благодарим на Емо и Мария ,че ни приютиха в тяхния звяр.Другия път с нашия
МА МАЛИИИ ЧАК ПЪК И ЗВЯР Иначе то се знае Баба Темпра може и да е 75 коня и доста от тях да са по ливадите :D , ама за сметка на това от път не се плаши. КОлко пъти е обиколила България, а и още колко я чака......Иначе няма проблеми, важното е че си изкарахме супер яко, и компанията до там беше много приятна, като добавим и Хард Рок музиката от изтормозения двд-фон :D (за недоразбралите идва от касетофон дето свири ДВД-та уж.), просто беше супер. Благодарим и ние за веселата компания
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
съжалявам че не можах да дойда, но имам извинителна бележка...в четвъртък ми се роди втората щерка и в неделя ни изписваха от болницата... после в къщи - суетене, оправяне, идва личната лекарка да я види.... малката се казва Сияна и се роди 4.100 кг. и 56 см. Още не мога да разбера на кой прилича пък и темата я видях сега... не съм влезал скоро във форума... един грип ме е налегнал от една седмица и не мога да се оправя...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Напълни ми се душата като видях тази голяма банда от "Италианки" на бул. Д. Димов. Тъкмо се връщахот каране на колело в парка. Дай боже повече такива срещи. Ама и варненската компания си я бива!Чудя се дали ние някога ще се грабнем и ще отскочим до Варна?
Коментар