Смятайте и мен на 21ви за *Ливадите* и аз ще дойда с удоволствие. Само искам да знам преблизително към колко часа ще сте там за си разпределя времето. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак Отпрашваме и организираме среща-ДАНО ДА СТАНЕ ПО МАЩАБНА
Collapse
X
-
phoenix написа:Малко доуточнение.Както ни знаете обичаме да обикаляме, та лично ние с жена ми на 21-ви (петък) ще сме на ливадите вечерта и през деня докато можем (там ще се възползваме от басейни, шезлонги) след което ще минем през града(Пазарджик, ако има нещо да се гледа) и вечерта на 22-ри (събота) ще сме във Търново, там ще е много яко, понеже има и празник, ще има Звук и Светлина, за тези които го пропуснаха предишното митлосване, и спим в Търново, след което , на 23-ти (неделя) там кафенца това онова, и на който когато му е кеф си тръгва за там от където е дошъл.Иначе който иска може да стои 2-та дена на ливадите, но това ще е нашия маршрут, който иска да заповяда, мисля че с нас ще е по-весело.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
За ресторанта на "Ливадите" - уточнихме се с моята позната, че ще й звънна в понеделник евентуално да резервирам маса за 10-ина човека. Няма да се плаща капаро, но в понеделник очаквам да ми кажете със сигурност колко хора ще дойдат (4-5 човека допълнително няма да са проблем).Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Immortal написа:И ние ще сме там, а вие?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Immortal написа:Колеги, денят Х наближава!Ние тръгваме в петък, пък който иска да идва. Ето даже phoenix вече е из горите Тилилейски, пардон, Родопски. Ще дойде петък и той ще слезе от балкана в Ливадите. И ние ще сме там, а вие?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ще се познаем, не бой се Значи засега са потвърдили следните хора (на някои за потвърждение считам писаното тук):1.Аз и жената2.Phoenix и жена му3.Vesko_t и жена му4.kluchar и жена му5.Stenli (за жена му незнам - кой ще гледа бебето?)6.msotiroff - да каже дали е сам или с някой? (обикновено се движи с 2 мадами )7.snake и жена му8.qnisZ (незнам дали е сам)Значи поне за 15 човека трябва да е масата, с опция за разширение.Часът - за него не знам, но вероятно за по-рано от 19 - 19:30 няма смисъл...
Коментар
-
Обадих се на нашата роднина, която работи на "Ливадите" - обеща, че запазва маса за 15-ина човека за петък към 19-19:30 ч.Надявам се да не забрави, в четвъртък мисля да й се обадя пак да й напомня. А пък дотогава да се надяваме, че бройката на хората, които ще дойдат, ще се увеличи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И ... наистина Пловдив е много близко - Пловдив - "Ливадите" са около 45 км. Ще се радвам и ако колегите от Пловдив дойдат, ако не с преспиване, поне по 1 кафе да пием. Аз също няма да мога да консумирам огнена вода, жената има книжка, но не иска да кара.Като стана дума за Пловдив - преди доста време ( сигурно повече от година ) влязох в една словесна престрелка с част от тях, за което съжалявам. Някакво недоразумение се получи, аз по принцип реагирам много бързо и ... така. Надявам се, че всичко е забравено.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:И ... наистина Пловдив е много близко - Пловдив - "Ливадите" са около 45 км. Ще се радвам и ако колегите от Пловдив дойдат, ако не с преспиване, поне по 1 кафе да пием. Аз също няма да мога да консумирам огнена вода, жената има книжка, но не иска да кара.Като стана дума за Пловдив - преди доста време ( сигурно повече от година ) влязох в една словесна престрелка с част от тях, за което съжалявам. Някакво недоразумение се получи, аз по принцип реагирам много бързо и ... така. Надявам се, че всичко е забравено.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Колеги аз съм навитак за всяко място, което кажете.. и така като съм нов реших да дойда за мога да обменя данни за някои работи по мойта кола и естествено възможността да се запозная с повечето от вас ако е възможно Immortal ми има вече кординатите . само се обадете 1 час ако може по - рано за да мога и аз да си направя планаMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар