Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак Отпрашваме и организираме среща-ДАНО ДА СТАНЕ ПО МАЩАБНА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моите планове зависят от това дали ще се съберем повече хора на Ливадите.От петък вечерта 21/22 ще сме там. Ако се съберем повече хора, нормално е повечето да искат събота срещу неделя да има тумба-лумба, така че ще останем и за другата вечер. Ако няма хора - тръгваме с phoenix за Търново.

Коментар

Радостното е, че не съвпада и с Италфеста...Ако нещо не се промени - италфеста ще е в Стара Загора на 6/7 октомври...

Коментар

хайде Софиянци и Пловдивчани....какво се ослушвате, дотук ние, Веско и Имортал, айде де...пак обичайните заподозрени за пътешествия из страната
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ще изчакам и до утре, и резервирам места в хотела само за тези, които са казали че ще дойдат - vesko.t, phoenix и за мен - съответно с половинките. Нарочно избрахме това място, да е по-близо до 2-та най-големи града на БГ, а вие пак нещо се скатавате...Който иска, да заповяда, но да си резервира сам места. Ако са свършили - на 5 км е хижа "Добра вода" - тя има 60 места, едва ли ще е пълна...

Коментар

...еййййй, примамливо и апетитно предложение, но ние със Светле няма как да дойдем.....имаме важно събитие на 15.09 и е невъзможно....сигурни сме че ще си изкарате добре...

Коментар

Авео написа:
              ...еййййй, примамливо и апетитно предложение, но ние със Светле няма как да дойдем.....имаме важно събитие на 15.09 и е невъзможно....сигурни сме че ще си изкарате добре...
              Опаааааааа, какво ще става бре.Аз по това време ще съм в твоя район :D

Коментар

Дадох ви без да искам още един ден - kluchar се вмести във времето - и евентуално - doofiat ?но утре сутринта наистина запазвам местата - за 21/22 (петък/събота) .09.2007. Ще запазя 5 двойни стаи - дано да не сме закъснели.

Коментар

Immortal написа:
                  Дадох ви без да искам още един ден - kluchar се вмести във времето - и евентуално - doofiat ?но утре сутринта наистина запазвам местата - за 21/22 (петък/събота) .09.2007. Ще запазя 5 двойни стаи - дано да не сме закъснели.
                  Мен не ме бройте за стая. Ние сме до около 15-ти по Черноморието.

Коментар

Стаите са резервирани, на мое име - Деян Атанасов - за мен, phoenix, vesko.t и kluchar - за 21/22.09.2007Който реши да дойде - може да си резервира стая - телефона за резервации е 034 / 443949 - к-с Ливадите.За много закъснелите - хижа "Добра вода" - тел. за резервации - 034 / 446329 (ТД"Алеко").

Коментар

Добавете още двама към компанията със спането май ще се спасяваме на място. Между другото есенната си разходка смятам да я започна на 19 ти минавайки през Ямбол ако Hit-ko е в града да обменим опит което може да премине и към вечерно мероприятие с леко попииване Деяне ако сте в града ще се радвам да се видим и с вас може да започнем сбирката по отрано

Коментар

Най-вероятно ще сме си в Ямбол, освен ако не съм някъде в командировка. Засега обаче нямам такива планове, освен ако не изкочи нещо внезапно.Заповядайте

Коментар

среща

да ли ще има още хора за събирането нещо не пишете
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Хм, чак сега разбирам, че ще има среща съвсем скоро и то под носа ми - на Ливадите. Родителите на жена ми са от Црънча, а Црънча е на 5 км. от "Ливадите", така че аз проблем за преспиването нямам. А сега се сещам и че първа братовчедка на жена ми работи в ресторанта на "Ливадите". Каква е идеята по принцип - на 21-ви вечерта в ресторанта или нещо друго ? Дайте малко повече информация, колко хора ще дойдат, може и на Л.С. Със сигурност, ако не изникне нещо непредвидено, ще дойдем с жена ми. Не знам при положение, че няма да спим там, ще трябва ли да си резервираме места за ресторанта ? То през седмицата там е абсолютна пустош, но към петък и събота може би трябват резервации ?
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да, за това не се сетих. Ако някой от Пазарджик се наеме да запази и места в ресторанта, голямо добро ще стори. Пък Snake щом имаш и роднина там - направо й се обади. Значи засега идваме 10 човека (вкл и stenli), от Пазарджик незнам колко ще дойдат, знам само за msotiroff. Така че една маса за поне 15 човека ако се запази, няма да е излишно.

Коментар

колега плана по принцип е както съм го описал на първа страница:
                                Phoenix написа:
                                21-ви (петък) ще сме на ливадите вечерта и през деня докато можем (там ще се възползваме от басейни, шезлонги) след което ще минем през града(Пазарджик, ако има нещо да се гледа) и вечерта на22-ри (събота) ще сме във Търново, там ще е много яко, понеже има и празник, ще има Звук и Светлина, за тези които го пропуснаха предишното митлосване, и спим в Търново, след което , на23-ти (неделя) там кафенца това онова, и на който когато му е кеф си тръгва за там от където е дошъл.Иначе който иска може да стои 2-та дена на ливадите, но това ще е нашия маршрут, който иска да заповяда, мисля че с нас ще е по-весело.
                                а хората коит ще сме засега са:
                                Immortal написа:
                                Стаите са резервирани, на мое име - Деян Атанасов - за мен, phoenix, vesko.t и kluchar - за 21/22.09.2007Който реши да дойде - може да си резервира стая - телефона за резервации е 034 / 443949 - к-с Ливадите.За много закъснелите - хижа "Добра вода" - тел. за резервации - 034 / 446329 (ТД"Алеко").
                                както и евентоално и Стенли и още няколко които смятат да дойдат, и не искат да имат резервации.Айде бе хора !!!защо никой не се интерисува от тази тема незнам, а не е скрита някаква. Ами заповядайте, "колкото повече толкова повече "
                                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                                X