С Темпра финализирахме предложението му за посрещане на Нова Година, вила има, на 15 минути от София по магистралата посока Пловдив, така че правете си сметките от сега - всички да се чувстват поканени! Нито ФИАТ-ството е задължително, нито членство във форуми и други нестандартни организации, водете си и гаджетата ако щете, а те да си водят приятелките! :D Ще пускам подробности с течение на времето, предлагам Митко да бодне темата най-горе и да пусне другата...Гласувалите да пуснат и по един отговор, плс! ... :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - ЧНГ, или кой ще идва на Нова Година?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kilar написа:Мисля, че ще мога да дойда. Ако може да дадете повече информация за мястото, условията и т.н. ще е много добре.Става въпрос за Вакарел, на 30 км от София по магистралата за Пловдив. Вилата е на един приятел, който дойде на срещата миналата сряда, Митко и Мариян го видяха, сещате се нали. Има места за спане за 10-на човека, ако всеки спи на отделно легло. На втория етаж има 5 легла, на първия един диван, и още един който се разтяга и става за двама. Има и едно походно легло, а и мисля да занеса един матрак от нас, който не ми трябва и само заема място. Най-интересното е в механата, там има камина, с приложена снимка, както виждате (ще се цаня за туроператор, сбъркал съм си професията!) и два миндера, на които също може да се спи (лично пробвано от собственика миналата Нова Година, само че той ги изнесе навън на снега и спа отгоре със спален чувал
) Това със спането, в крайна сметка не е маловажно, но Нова Година е, няма да се спи
При група от над 20 човека да се докарат каравани Ивеко!
Миналата година бяхме 7-8 човека, доколкото помня, тази сме 4-5, така че спокойно може да идва колкото народ пожелае (за сами жени, които няма да заемат цяло легло - отстъпки
), ще се запознаем, не ядем хора, не пием повече от литър ракия или водка всеки
, бирата спада към безалкохолните
(ама не се отчайвайте де, още не са ни вкарвали в изтрезвителя), слушаме хеви метъл предимно, но това е поправимо, миналата година имаше девойки които се пребориха за чалга
, абе купон да има! Казвайте въпросите, пък на срещите ще уточним подробностите, това е засега! :D
Коментар
-
Lane Staley написа:T-SHOW, aма тази я изпусна, а?И как казваш, че си посрещнал 2005?
ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар