deadairplane написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италфест
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Аз съм съгласен с казаното от теб но съм 100% ПРОТИВ разцепление, и без това не сме много.А като гледам темата в Ланча форума - натам сте се насочили.Докато алфистие само правят феста - така ще е!Трябва и ние да участваме активно, а това означава да се седне на една маса и да се говори... А това - става много трудно. Ето - ние втора година правим клуб и едва сега имаме вече някакви резултати, а какво да говорим да бъдем в позиция да поставяме условия. То добре викаш анти-алфа настроения, ама миналата година в Ст.Загора видя ли - 1/3 фиати, 7-8 Ланчи (0,5% от колите) и останалото Алфи. А може би по пътищата има повече алфи отколкото Ланчи , а да не говорим за ФИАТ-и...Всичко е въпрос на организация и на АКТИВНОСТ, не на приказки.Аз съм сигурен че ако изкочиш в алфа-форума и кажеш - ето ви място, ето ви писта, ще струва еди колкоси (ама добра цена), аз ще осигуря спонсори, ще направя подготовката и съгласуването с местните власти, ще разглася - хайде да го правим заедно - и ще те заплюят???? Помисли над това...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз пък не мога да си обясня защо феста трябва да се прави напук в най-неподходящия дъждовен сезон ?Тая година всички клубове прозряха истината и си направиха фестовете на Калояново, а тук какво става - гледаме къде има убави ресторанти за натумбачване и между другото някаква площадка в околността та да попозираме лежерно край паркираните лъснати возила Някакси не го разбирам, да не говорим че хич не се връзва с толкова изтъкваното Cuore sportivo
Коментар
-
ici написа:Аз пък не мога да си обясня защо феста трябва да се прави напук в най-неподходящия дъждовен сезон ?Тая година всички клубове прозряха истината и си направиха фестовете на Калояново, а тук какво става - гледаме къде има убави ресторанти за натумбачване и между другото някаква площадка в околността та да попозираме лежерно край паркираните лъснати возила Някакси не го разбирам, да не говорим че хич не се връзва с толкова изтъкваното Cuore sportivoAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Извинявайте, че се намесвам...ама не е ли гот да се направи Италфеста посред лято..и то близо до морето? Така хем Софианци ще са на густо, ’щото и без това са приготвили кинти за море, хем на тези от средата на Бя ще е по-ефтинко да дойдат.., хем и морските ще са на куп..,’щото така или иначе им е на гьоме...дет се вика!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Извинявайте, че се намесвам...ама не е ли гот да се направи Италфеста посред лято..и то близо до морето? Така хем Софианци ще са на густо, ’щото и без това са приготвили кинти за море, хем на тези от средата на Бя ще е по-ефтинко да дойдат.., хем и морските ще са на куп..,’щото така или иначе им е на гьоме...дет се вика!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Tqnkata написа:Няма писта на морето трябва да караме в пясъка :DТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
deadairplane написа:Чел съм го Не споря срещу твоите доводи ами както написах и преди срещу:1 Начина по който става, това би предизвикал конфронтация и дразги между форумите. Това е нещо което не бива да допускаме във никакъв случай.2 Италфеста винаги е бил в 2 части, според твоите виждания втората трябва да се отсвири за сметка на първата. Моята теза е, че нито едната от 2те не трябва да бъде отсвирвана. Иначе казано и 2те части трябва да са перфектни. С други думи ако няма освинването накрая, след няколко години ще си останете 5 човека които постоянно наливате кинти в колите си за тунинги, турбини и какво ли не.Пак ти пиша, спора ни е безсмислен защото аз също като тебе съм против да е в София, макар и по други причини, и въпреки, че не споделям повечето от възгледите ти. И въпреки, че смятам, че не трябва да е в София, не съм тръгнал да насройвам форумите един срещу други. На всичкото отгоре точно в момента когато са им хакнали форума. Това се нарича да предадеш приятел когато има нужда от помощ.Това е повече нямам какво да кажа по въпроса.PeacePeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колеги,всъщност имаме устна уговорка за общо участие на таз годишния фест, сега като клуб предполагам ще го направим официално.Не знам за какво разцепление и отцепление говорите. На който не му се ходи - ок, аз отивам :D Събираме се и толкоз.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Колеги,всъщност имаме устна уговорка за общо участие на таз годишния фест, сега като клуб предполагам ще го направим официално.Не знам за какво разцепление и отцепление говорите. На който не му се ходи - ок, аз отивам :D Събираме се и толкоз.
Коментар
-
ivanko_rs написа:deadairplane написа:Идеята е да е италфест а не Ланча Фиат фест. Всяка марка си има собствени сбирки и национални събори, ако се отделим няма да е италфест. Струва ми се гадно това, и на мене идеята да е до София не ми се нрави, обаче на предишните фестове 80% от колите са Софийски, и където и да го направят пак ще е така. Освен това пистата им е основно изискване, така че съм сигурен че без писта италфест няма да има. Наистина миналата година беше много яко, и такива фестове биха ме накефили повече. Обаче това не зависи от нас, дори не зависи от Алфистите както искаш да го изкараш. Зависи от спонсорите а те са фирми които поставят условия и плащат или няма условия ама и не плащат. Ако не е тази година то догодина или по нататък, рано или късно ще бъде в София. Така че лично според мене да си минава от реда и после спонсорите няма да поставят такива условия поне няколко години защото знаят, че феста се прави на различни места всяка година. Толкова години Алфистите са отбивали тези условия точно заради такива като нас, които не желаят да е в София, рано или късно това щеше да стане. Няма смисъл да се цепим за глупости.П.С: точно сега е момента да си останем заедно.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар