м/у др. колеги на 5 октомври пускат магистралата до Стара Загора малко под летището така че ще ви е още по-лесно колеги, поне за тези който ще минават по нея де
Брат, събирането ще е от 08:00 часа на бензиностанция ЛУКОИЛ ( на Петрол ) на Цариградско шосе ( след тази на Шел, по посока Скобелева майка ). От там ще се тръгва групово ( всички италианки ). Има предложение на магистралата да се слеем със Софийската група - около 8:30 часа , като преди това те са взели и Пазарджиклии :D http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=15292
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Мисля че това е пътя в посока Димитровград-Хасково
Точно така Димитровград - Хасково е посоката и не са 10км. а е точно на табелата за край на Стара Загора. Има едно островче м/у двете платна за влизане и излизане от СтЗ. като свършат завиваш в ляво (това ако идваш от града).А ако идваш от магистралата преди да почне островчето съответно.Баси обяснението праснах
Вярно е умрял нещо форума, давам каквото инфо имам под ръка.Може да е малко старо , но се надявам да помогне. Аз лично ще пътувам по тези инструкции Колега от клуб Рено е дал тази информация "Колеги, аз в събота ходих до пистата. Идвайки от София преди с.Богомилово пътя завива надясно, това е околовръстното на Ст.Загора. Карате по него около7-8км и следите за табела "Хасково" надясно, пада се втората или третата отбивка надясно след Богомилово. Пътя по който се движите минава над пътя за Хасково, Вие се отбивате надясно и слизате на хасковския път - дву лентов с разделител по средата. след около 1км. пътя става нормален (без разделител). Точно там има табела "Летище Стара Загора" наляво. Завивате и след 30м сте на летището. Преди отбивката ще видите табели за конна база и Агро-нещо си сочещи надясно."Снимките не помня кой ги е обработвал, но благодаря за труда на човека.
Коментар